Ένα ρολόι σταματημένο: Το τελευταίο αντίο στον «πρίγκιπα» Τόλη Βοσκόπουλο [εικόνες, βίντεο]

Η σορός του του δημοφιλούς τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλου σε λαϊκό προσκύνημα Α’ Νεκροταφείο, Αθήνα Τετάρτη 21 Ιουλίου 2021. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Πλήθος κόσμου, θαυμαστές, συνεργάτες και φίλοι είπαν το τελευταίο αντίο στον μεγάλο Έλληνα ερμηνευτή, τον ερωτικό “πρίγκιπα” του λαϊκού τραγουδιού,  Τόλη Βοσκόπουλο, στο Α΄Νεκροραφείο Αθηνών.

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου
Πηγή Hellas Journal
Πλήθος κόσμου από το πρωί κατέφθανε στο Α Νεκροταφείο για το τελευταίο αντίο στον Τόλη Βοσκόπουλο.
Photo: Hellas Journal

“Ένα ρολόι σταματημένο” τραγούδησε με μία φωνή ο κόσμος που βρέθηκε στο Νεκροταφείο για να αφήσει λίγα λουλούδια και να αποχαιρετήσει το ίνδαλμά του. Μέχρι το τέλος της τελετής ο κόσμος τραγουδούσε το ένα τραγούδι του Τόλη μετά το άλλο.

Από το πρωί, άνθρωποι από τον καλλιτεχνικό χώρο αλλά  και απλός κόσμος, κατέφθαναν στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Ανάμεσά τους τα αδέλφια Διονυσίου, ο Αντώνης Ρέμος, ο Βασίλης Λέκκας, η Μαρία Ιωαννίδου, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Αντύπας, και πολλοί άλλοι.

«Αθάνατος» ακούστηκε εν μέσω χειροκροτημάτων μόλις, λίγο πριν από τις 12:00, έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο το φέρετρο.

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι, έφθασε στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η οικογένεια του αγαπημένου τραγουδιστή, η σύζυγός του, Άντζελα Γκερέκου και η κόρη του Μαρία.

Με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, η κηδεία του Τόλη Βοσκόπουλου έγινε  τιμής ένεκεν και με δημοτική δαπάνη.

Ακολουθήστε την Hellas Journal στη News Google

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος σε ηλικία 81 ετών: Ένας από τους θρύλους του τραγουδιού

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: