“Πρώτη” στο court για τον Τσιτσιπά μετά την πανδημία: Αγωνίζεται απόψε στο Ultimate Tennis Showdown

File Photo: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς. EPA, MARK R. CRISTINO




Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετρά αντίστροφα για την πρώτη συμμετοχή του στο τουρνουά Ultimate Tennis Showdown που διοργανώνεται στην Ακαδημία του Πατρίκ Μουράτογλου στη Νότια Γαλλία.

Απόψε (13/6) στις 23:15, ο Έλληνας τενίστας θα βρει πρώτο αντίπαλο στον δρόμο του τον 33χρονο Γάλλο Ρισάρ Γκασκέ, Νο50 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP.

  • Αυτή είναι η πρώτη επιστροφή του Τσιτσιπά στο court μετά τον φετινό τελικό στο Ντουμπάι τον Φλεβάρη, καθώς η πανδημία του κορονοϊού είχε ως συνέπεια την αναστολή ή και ματαίωση των διοργανώσεων σε εθνικό και διεθνές επίπεδο.

Οι δέκα τενίστες που θα συμμετάσχουν στο δυνατό αυτό τουρνουά είναι οι: Τσιτσιπάς, Μπερετίνι, Γκοφέν, Γκασκέ, Περ, Μπράουν, Λόπεζ, Πόπιριν, Μπεντσετρί και Πουίγ.

Αναφορικά στο σύστημα διεξαγωγής, οι συμμετέχοντες τενίστες θα δώσουν εννέα αγώνες στην πρώτη φάση αντιμετωπίζοντας όλους τους αντιπάλους τους. Ο πρώτος και ο δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα με την ολοκλήρωση της α΄ φάσης, θα προκριθούν στα ημιτελικά. Οι αθλητές που θα βρεθούν στις θέσεις 3-6 θα τεθούν αντιμέτωποι στα προημιτελικά. Ο νικητής θα αναδειχτεί στις 12 Ιουλίου, καθώς μεσοβδόμαδα δεν υπάρχει δράση και οι αγώνες θα διεξάγονται επί πέντε σαββατοκύριακα.

Το πρόγραμμα:

Ultimate Tennis Showdown

Α΄ ΦΑΣΗ

1η Αγωνιστική (13/6)

Πούιγ – Μπεντσετρί 17:00

Μπράουν – Περ 18:15

Γκοφέν – Μπερετίνι 19:30

Λόπεζ – Πόπιριν 22:00

Τσιτσιπάς – Γκασκέ 23:15

2η Αγωνιστική (14/6)

3η Αγωνιστική (20/6)

4η Αγωνιστική (21/6)

5η Αγωνιστική (27/6)

6η Αγωνιστική (28/6)

7η Αγωνιστική (4/7)

8η Αγωνιστική (5/7)

9η Αγωνιστική (11/7)

Προημιτελικά, Ημιτελικά, Τελικός (12/7)

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Παρίσι, Γαλλία

Στον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας η Γιουβέντους αν και παραχώρησε «λευκή» ισοπαλία στη Μίλαν

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: