Άρχισαν τα σχόλια για την παραμονή του Ζιντάν στη Ρεάλ μετά την ήττα από την Παρί Σεν Ζερμέν

Ο προπονητής της Ρεάλ Ζινεντίν Ζιντάν, στον αγώνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. EPA, Yoan Valat




Η συντριβή που γνώρισε στην Γαλλία από την Παρί Σεν Ζερμέν με 3-0 στην πρεμιέρα του Champions League, αλλά κυρίως οι απογοητευτικές εμφανίσεις της Ρεάλ Μαδρίτης, έχουν προκαλέσει έντονη φημολογία, σχετικά με το μέλλον του Ζινεντίν Ζιντάν στον πάγκο της ιστορικής ομάδας.

Ο «Ζιζού» ανέλαβε «εν λευκώ» την ομάδα και ο Φλορεντίνο Πέρεθ δαπάνησε ένα ποσό της τάξης των 300 εκατομμυρίων ευρώ για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις του Γάλλου τεχνικού. Όμως μέχρι στιγμής, η αγωνιστική εικόνα των «μερένχες» δεν είναι διόλου ικανοποιητική, με αποτέλεσμα οι «ψίθυροι» περί αποχώρησης του Ζιντάν να ακούγονται ολοένα και πιο δυνατά.

Πόσο όμως θα κοστίσει στους Μαδριλένους, ένα ενδεχόμενο «διαζύγιο» με τον Ζιντάν. Όπως αποκαλύπτει ο ισπανικός Τύπος, το «καθαρό» ποσό που θα κληθεί να καταβάλει η Ρεάλ στον Γάλλο, ανέρχεται στα 39 εκατομμύρια ευρώ, δεδομένου πως το συμβόλαιο των δύο πλευρών, έχει διάρκεια 3,5 χρόνια με ετήσιες απολαβές 13 εκατομμύρια ευρώ.

Μένει πλέον να διαπιστωθεί, αφ΄ ενός εάν η Ρεάλ θα συνέλθει αγωνιστικά και αφ΄ ετέρου εάν αυτό δεν συμβεί, ποιά θα είναι η απόφαση του Πέρεθ για τον έμπειρο τεχνικό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ο Giannis απαντά στην κριτική που δέχεται για τα τρίποντα: Κέρδισα τον τίτλο MVP, χωρίς αυτά

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: