Μετά τους θριάμβους στο CL, ώρα για ο ντέρμπι της πόλης: Η Σίτι υποδέχεται την Γιουνάιτεντ




Το μεγάλο ντέρμπι του Μάντσεστερ κυριαρχεί στο πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής της Premier League. Την Κυριακή το απόγευμα (11/11, 18:30), η πρωτοπόρος Σίτι θα υποδεχθεί την Γιουνάιτεντ, με τις δύο αντιπάλους να προέρχονται από σπουδαίες επιτυχίες στο Champions League, αφού οι γηπεδούχοι συνέτριψαν με 6-0 την Σαχτάρ και οι φιλοξενούμενοι πέρασαν με εντυπωσιακό τρόπο από το Τορίνο, νικώντας 2-1 την Γιουβέντους.

Λίβερπουλ και Τσέλσι καιροφυλακτούν και ελπίζουν σε απώλειες βαθμών της Σίτι, με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ να έχει -θεωρητικά τουλάχιστον- ένα εύκολο έργο απέναντι στην ουραγό Φούλαμ, ενώ οι Λονδρέζοι δοκιμάζονται κόντρα στην Έβερτον. Εντός έδρας αγωνίζεται η Άρσεναλ με την Γουλβς και με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο ετοιμοπόλεμο, ενώ εκτός έδρας αγωνίζεται η Τότεναμ με την Κρίσταλ Πάλας.

Ωστόσο, το δικό του ξεχωριστό ενδιαφέρον και με έντονο συγκινησιακό χαρκακτήρα, θα έχει ο αυριανός (10/11) αγώνας της Λέστερ με την Μπέρνλι. Οι «αλεπούδες» θα τιμήσουν την μνήμη του Βιχάι Σριβανταναπράμπα, στον πρώτο εντός έδρας αγώνα τους από την μοιραία βραδιά της 27ης Οκτωβρίου, όταν ο Ταϊλανδός μεγιστάνας και ιδιοκτήτης της ομάδας, σκοτώθηκε όταν συνετρίωη το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε. Θα φορούν ειδικά μπλουζάκια, μαύρα περιβραχιόνια και οι φίλαθλοι θα αποτίσουν τον δικό τους φόρο τιμής.

Ενοχλημένος από την ήττα ο Ρονάλντο: “Η Γιουνάιτεντ δεν έκανε τίποτε για να νικήσει”

09/11/2018 12:32
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Λονδίνο, Βρετανία

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: