Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, (Δ) ανταλλάσει χειραψία με τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο (Α), κατά τη διάρκεια εκδήλωσης για τα 25 χρόνια προσφοράς της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, Αθήνα, Τετάρτη 5 Ιουλίου 2018. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ

Το “ευχαριστώ” του Καμμένου στην τεράστια προσφορά της Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στο παίδων “Αγία Σοφία”

«Με επικεφαλής τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, τον πρώτο πολίτη της χώρας, την Εκκλησία μας, είμαστε εδώ, όλες οι πολιτικές δυνάμεις, όλοι οι Έλληνες πολίτες, για να πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’, ένα μεγάλο ‘μπράβο’ στην κα Μαριάννα Βαρδινογιάννη για αυτή την τεράστια προσφορά» υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, στον χαιρετισμό του στην τιμητική εκδήλωση για τα 25 χρόνια προσφοράς της Μαριάννας Βαρδινογιάννη στο γενικό νοσοκομείο παίδων «Αγία Σοφία».

«Η κα Βαρδινογιάννη κατάφερε κάτι πολύ σημαντικό, να δώσει το χαμόγελο σε 1015 παιδιά, τα οποία δεν θα είχαν καμία τύχη, καμία ελπίδα, αν αυτή η προσπάθεια δεν είχε πετύχει» επισήμανε ο κ. Καμμένος.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην προσπάθεια της κ. Βαρδινογιάννη και του συλλόγου «Ελπίδα» από το 1993, και τόνισε ότι «η φιλανθρωπία δεν είναι σπορ, θέλει επιμονή, θέλει να το πιστεύεις».

Ο κ. Καμμένος είπε ότι το πολύ μεγάλο βραβείο και με την μεγαλύτερη σημασία που ήδη έχει πάρει η κ. Βαρδινογιάννη, όπως και οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό, οι ψυχολόγοι, οι κοινωνικοί λειτουργοί, οι εθελοντές και οι εθελόντριες, είναι «ένα χαμόγελο από ένα μωρό που νίκησε στη μάχη για τη ζωή, από έναν πατέρα που είδε το παιδί του να ζει, από μια μητέρα που δεν έχασε το παιδί της. αλλά το είδε να μεγαλώνει, να σπουδάζει, να ορκίζεται στρατιώτης, να γίνεται πολίτης».

«Για αυτό είμαστε εδώ κα Βαρδινογιάννη, με τον πρώτο πολίτη της χώρας, όλοι μαζί, για να σας πούμε ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’ για την επιμονή σας, γιατί καταφέρατε να συνδράμετε όλη αυτή την κοινωνία των επιστημόνων, των εργαζομένων, των πολιτών, των γονέων και των παιδιών που νίκησαν. Γιατί το να βγεις από το μαρτύριο του καρκίνου είναι μία νίκη που δεν μπορεί να στη χαρίσει κανείς άλλος, παρά μόνο ο Θεός και οι άνθρωποι που δίνουν την ψυχή τους για αυτό το σκοπό.

Σας ευχαριστούμε κα Βαρδινογιάννη» κατέληξε στον χαιρετισμό του ο Πάνος Καμμένος.

Περισσότερες ειδήσεις από την Ελλάδα εδώ

05/09/2018 21:44
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Be the first to comment on "Το “ευχαριστώ” του Καμμένου στην τεράστια προσφορά της Μαριάννα Βαρδινογιάννη, στο παίδων “Αγία Σοφία”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*