Δεν είναι δυνατόν να υπάρχουν δύο διαφορετικές θέσεις για το Σκοπιανό στην κυβέρνηση, λέει ο Καραγκούνης




Να καταλήξει σε μια κοινή θέση- πρόταση για την ονομασία της ΠΓΔΜ και να ενημερώσει σχετικά τα κόμματα της αντιπολίτευσης, ζητά από την κυβέρνηση, ο βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Καραγκούνης, με συνέντευξή του στη Βραδυνή της Κυριακής.

«Δεν είναι δυνατόν γι΄ αυτό το πολύ κρίσιμο εθνικό θέμα να υπάρχουν δύο εντελώς διαφορετικές θέσεις στην κυβέρνηση, και μάλιστα από τους κατεξοχήν αρμόδιους υπουργούς της. Διότι σε μια τέτοια περίπτωση υπονομεύεται η εθνική προσπάθεια. Εμείς σε αυτό το θεσμικό αλαλούμ δεν πρόκειται να συμμετέχουμε», τονίζει.

Στο ζήτημα των οκτώ Τούρκων στρατιωτικών για την παροχή ασύλου, ο κ. Καραγκούνης σημειώνει ότι ενώ ο Άρειος Πάγος απεφάνθη οριστικά και αμετάκλητα για τη μη έκδοσή τους στην Τουρκία, «παρόλα αυτά, η κυβέρνηση ανερυθρίαστα παρενέβη στην απόφαση της ανεξάρτητης Δευτεροβάθμιας Επιτροπής Ασύλου ζητώντας την ακύρωση της απόφασής της».

Τέλος, εκτιμά ότι η μεγαλύτερη πρόκληση για τη ΝΔ και προσωπικά του Κυριάκου Μητσοτάκη «είναι να πιέσει πολιτικά ώστε να φύγει από την εξουσία όσο το δυνατόν νωρίτερα, η πιο ιδεοληπτική και η πιο επικίνδυνη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος».

Περισσότερες ειδήσεις Ελλάδα εδώ

06/01/2018 12:17
ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: