Οι όροι του ΚΚΕ στον Τσίπρα για το δημοψήφισμα




Σε καταδίκη του κρατικού αυταρχισμού και στην μεγαλύτερη δυνατή υποστήριξη και αλληλεγγύη στον απεργιακό αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ κάλεσε ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, στην αποψινή του ομιλία στο 23ο Αντιιμπεριαλιστικό Διήμερο της ΚΝΕ, στο Στόμιο της Λάρισας.

Τόνισε ότι, παρά την συστηματική προσπάθεια της κυβέρνησης να καλλιεργήσει προσδοκίες στον λαό, για καλύτερες μέρες με την έξοδο της καπιταλιστικής οικονομίας από την κρίση, επιστροφή στα προ κρίσης επίπεδα δεν πρόκειται να υπάρξει. Ο κ. Κουτσούμπας επισήμανε ότι η κυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να διαχωρίσει την καπιταλιστική ανάπτυξη από τα αντιλαϊκά μέτρα.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, είπε ότι υιοθετεί την ουσία αυτής της τοποθέτησης, ότι δηλαδή μπορεί να έλθει λαϊκή ευημερία με την καπιταλιστική ανάπτυξη.

Πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ διαφοροποιείται από την κυβέρνηση, ασκώντας της κριτική για καταδίκη της οικονομίας σε ύφεση, και επισήμανε ότι στην πραγματικότητα «…πλασάρεται ως εγγυητής της καπιταλιστικής ανάπτυξης και ανάκαμψης σε σχέση με τη ΝΔ και καλεί τους εργαζόμενους να στρατευθούν μαζί του σε αυτόν τον στόχο».

Ο γ.γ της ΚΕ του ΚΚΕ, είπε, επίσης, ότι το κόμμα δεν τηρεί στάση αναμονής των όποιων εξελίξεων, αλλά θέτει το επιτακτικό καθήκον να προχωρήσει στην ιδεολογική πολιτική συζήτηση με καλοπροαίρετους πολίτες οι οποίοι , όπως ανέφερε, «ακόμα τρέφουν ελπίδες ότι κάτι μπορεί να γίνει με άλλο μείγμα διαχείρισης, εντός των τειχών». Το ΚΚΕ θα πρέπει να εκλαϊκεύσει, ταυτόχρονα, την πολιτική του πρόταση άσχετα από την ημερομηνία διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών-φθινόπωρο του 2014, ή Φλεβάρη του 2015 με την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, ή εάν πάνε ακόμα παραπέρα, όπως επιδιώκει η κυβέρνηση.-, τόνισε ο κ. Κουτσούμπας.

Ο γγ της ΚΕ του ΚΚΕ επισήμανε ότι ουδέποτε το κόμμα του είπε πως η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ίδιοι.

«Είναι άλλο αυτό που λέει το ΚΚΕ. Ότι δηλαδή, τα διαφορετικά μείγματα άσκησης πολιτικής που προτείνουν, σε τελευταία ανάλυση, οδηγούν στον ίδιο αντιλαϊκό μονόδρομο, ακριβώς γιατί είναι προτάσεις «εντός των τειχών», οδηγούν στην εξυπηρέτηση των συμφερόντων των επιχειρηματικών ομίλων» υπογράμμισε ο κ. Κουτσούμπας. και αναφερόμενος στο θέμα της ΔΕΗ είπε ότι παρά την εναντίωση του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων στο νομοσχέδιο για την «μικρή ΔΕΗ» αυτό δεν σημαίνει ότι φτιάχτηκε ή φτιάχνεται μέτωπο της αντιπολίτευσης.

«Γιατί όσοι εναντιώνονται στο νομοσχέδιο δεν βγάζουν τσιμουδιά, για το γεγονός ότι η πορεία ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ έχει ξεκινήσει προ πολλού, με τους νόμους του 1990, του 1999, του 2000,του 2005, του 2011, του 2014. Και σε αυτό το έγκλημα έχουν βάλει πολλοί το χεράκι τους -ψηφίζοντας και στηρίζοντας- και από τους σημερινούς βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν τότε βουλευτές ή στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Επίσης δεν λένε κουβέντα για την ανάγκη πλήρους κατάργησης του κοινοτικού πλαισίου απελευθέρωσης του Τομέα Ηλεκτρικής Ενέργειας» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο γ.γ του ΚΚΕ.

Επανέλαβε ότι η πρόταση του ΚΚΕ και το πλαίσιο που θέτει για πιθανό δημοψήφισμα είναι «άμεση απόσυρση ή κατάργηση εάν ψηφιστεί, του νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ», και κατάργηση όλου του νομοθετικού πλαισίου που έχει οδηγήσει σε ουσιαστική ιδιωτικοποίηση, εκφράζοντας αντίθεση στο σύνολο του πλαισίου της ΕΕ για την απελευθέρωση του τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.»

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του ο κ. Κουτσούμπας τόνισε ότι «η αναβίωση του αναθεωρητισμού και του οπορτουνισμού στις γραμμές του κομμουνιστικού κινήματος, γίνεται πάντα με υποχώρηση προς τις αστικές μεταρρυθμιστικές θέσεις της σοσιαλδημοκρατίας κι έχει οδηγήσει ιδιαίτερα στην Ευρώπη, σε ένα διαχειριστικό πρόγραμμα αλλού συνεργασίας με αυτήν, αλλού ενσωμάτωσης ή και αντικατάστασης με άλλα συναφή σχήματα.»

Έκανε λόγο για μεγαλύτερη συντηρητικοποίηση της λαϊκής συνείδησης, στις σημερινές συνθήκες και τόνισε ότι το ΚΚΕ μπορεί να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες παντού, ώστε να αποκαλυφθεί η στήριξη της Χρυσής Αυγής από μηχανισμούς του συστήματος, από τμήματα του κεφαλαίου, από την πολιτική της ΕΕ

Επισημαίνοντας ότι το αντιιμπεριαλιστικό διήμερο της ΚΝΕ έχει πλέον γίνει θεσμός, ο κ. Κουτσούμπας πρόσθεσε: «Στο Στόμιο, η ΚΝΕ βάζει στο στόχαστρό της το ελληνικό στρατηγείο επιχειρήσεων της ΕΕ, που εδρεύει στη Λάρισα, και ενεργοποιήθηκε για τον έλεγχο και τη διοίκηση της ιμπεριαλιστικής επέμβασης της ΕΕ, στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία, που βρίσκεται στο επίκεντρο των ανταγωνισμών για τον έλεγχο του φυσικού πλούτου.»

«Έχουμε προειδοποιήσει: Φυλαχτείτε, όταν βλέπετε να μιλά γενικά κι αφηρημένα κάποιος για τους αγωγούς και την οικονομία, χωρίς να λαμβάνει υπόψη του σε ποιανού τα χέρια θα είναι αυτοί οι αγωγοί, για το τι είδους οικονομία μιλάμε» είπε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι η λαϊκή συμμαχία, που προτείνει το ΚΚΕ, έχει ως στόχο την κατάκτηση της εργατικής λαϊκής εξουσίας, προσθέτοντας ότι αναφέρεται σε ταξική-κοινωνική και όχι μόνο κομματική-πολιτική αλλαγή στο επίπεδο της εξουσίας της οποίας βασικά χαρακτηριστικά θα είναι η κοινωνικοποίηση των βασικών μέσων παραγωγής, ο κεντρικός πανεθνικός σχεδιασμός, νέοι θεσμοί εξουσίας με ανώτερου τύπου δημοκρατία,η αποδέσμευση από διεθνείς δεσμεύσεις και επιλογές ,αποχώρηση της Ελλάδας από την ΕΕ και το ΝΑΤΟ και η ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών με βάση το αμοιβαίο συμφέρον.

Τόνισε ότι το ΚΚΕ υπερασπίζεται ανυποχώρητα την ιστορική προσφορά του σοσιαλισμού που δεν μπορεί να σβηστεί από τα λάθη, τις ελλείψεις, τις παραλείψεις και παρεκκλίσεις, πρόσθεσε ότι παρά την πίκρα και την απογοήτευση από τις αντεπαναστατικές ανατροπές, ο σοσιαλισμός δεν αποτελεί παρένθεση στην ανθρώπινη ιστορία και υπογράμμισε ότι: « Η εποχή μας παραμένει εποχή περάσματος από τον καπιταλισμό στον σοσιαλισμό, ο χαρακτήρας της επανάστασης είναι σοσιαλιστικός, δεν υπάρχει ενδιάμεσο κοινωνικό σύστημα ανάμεσα στον καπιταλισμό και τον σοσιαλισμό-κομμουνισμό.»

«Τα τύμπανα της κοινωνικής επανάστασης θα ξαναχτυπήσουν σε μια χώρα, σε πολλές χώρες. Αυτό που εμείς πρέπει να προσπαθούμε και από το οποίο δεν παραιτούμαστε -όσο κι αν το επιδιώκουν οι επικριτές μας, οι ριψάσπιδες της ταξικής πάλης- είναι να καταθέτουμε καθημερινά την δική μας συμβολή στον αγώνα αυτό, σε ευρωπαϊκό και παγκόσμιο επίπεδο, να αναλάβουμε τις ευθύνες στην χώρα μας» κατέληξε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

DEH-SPARTAKOS01-05JULY2014

Η κυβέρνηση επιλέγει το δρόμο του αυταρχισμού, επισημαίνει το Σωματείο Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ Μεγαλόπολης

«Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά επιλέγει το δρόμο του αυταρχισμού και της ποινικοποίησης των αγώνων», επισημαίνει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ Μεγαλόπολης, για την απόφαση της κυβέρνησης να επιστρατεύσει τους απεργούς της ΔΕΗ.

Το Σωματείο των εργαζομένων στο ενεργειακό κέντρο Μεγαλόπολης προσθέτει πως «η πολιτική επιστράτευση, που χρησιμοποιείται για ακόμη μια φορά στον αγώνα των εργαζομένων της ΔΕΗ, αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση δεν έχει άλλο τρόπο επιβολής της βάρβαρης πολιτικής της».

Αναφέρει ακόμα ότι, «η επιμονή της κυβέρνησης για διάλυση και ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και παράδοσης της σε ιδιωτικά συμφέροντα την οδηγεί σε ακραίες, αυταρχικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές που θυμίζουν ανώμαλες πολιτικά περιόδους του παρελθόντος στη χώρα μας».

Καλούν τους κοινωνικούς φορείς να σταθούν στο πλευρό τους και τονίζουν ότι, «ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ και των τοπικών κοινωνιών, η αλληλεγγύη όλων των εργαζομένων και η συγκρότηση λαϊκού μετώπου για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της, μπορούν και πρέπει να γίνουν τα «απόρθητα τείχη» που θα ανακόψουν την πολιτική επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ και θα οδηγήσει στην ανατροπή της μνημονιακής αντεργατικής και αντιλαϊκής πολιτική».

Τέλος, το Σωματείο Ορυχείων Σταθμών ΔΕΗ Μεγαλόπολης υπογραμμίζει πως, «η συγκυβέρνηση της καταστροφής και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας φέρει ακέραια την ευθύνη για το κλίμα της κοινωνικής πόλωσης και της σύγκρουσης που καλλιεργεί».

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: ΔΕΗ: Κυβέρνηση και εργαζόμενοι στα …κάγκελα

Νέα μείωση της διαθέσιμης ισχύος παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας επέβαλε η ΓΕΝΟΠ παρά, όπως επισημαίνει η ΔΕΗ, την απόφαση του Δικαστηρίου που έκρινε την απεργία παράνομη και καταχρηστική και διέταξε και την άμεση διακοπή των κινητοποιήσεων. Η ΓΕΝΟΠ μετά την έκδοση της δικαστικής απόφασης αποφάσισε τη συνέχιση της απεργίας από σήμερα και έθεσε εκτός λειτουργίας τη μονάδα 3 του ΑΗΣ Καρδιάς.

Οι μονάδες που βρίσκονται τώρα εκτός λειτουργίας είναι συνολικά 14, ισχύος περίπου 3.700 MW, ενώ η Υδροηλεκτρική ισχύς που έχει τεθεί εκτός λειτουργίας παραμένει στα 900MW περίπου. Η ΔΕΗ δεν αποκλείει να χρειαστούν περικοπές ηλεκτροδότησης αν και το Σαββατοκύριακο η ζήτηση είναι μειωμένη.

Συνδικαλιστές ανέφεραν ότι εφόσον προχωρήσει η πολιτική κινητοποίηση των εργαζομένων και επίταξη των υπηρεσιών τους, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη, θα αναζητηθούν άλλης μορφής κινητοποιήσεις κατά της δημιουργίας της «μικρής ΔΕΗ».

Η Κυβερνητική Εκπρόσωπος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Όπως από την πρώτη ημέρα αυτής της άνευ συνδικαλιστικού αιτήματος και υποκινούμενης απεργίας είχε γνωστοποιηθεί προς πάσα κατεύθυνση, απόφαση της κυβέρνησης ήταν και παραμένει η διαφύλαξη του δημοσίου συμφέροντος. 

Μετά την απόφαση της ελληνικής Δικαιοσύνης να κηρύξει παράνομες και καταχρηστικές τις απεργιακές κινητοποιήσεις στη ΔΕΗ, διατάσσοντας την άμεση διακοπή τους και εφόσον τα συνδικαλιστικά σωματεία δεν συμμορφώθηκαν προς τη δικαστική απόφαση, η κυβέρνηση προχωρά στο μέτρο της πολιτικής κινητοποίησης των εργαζομένων και σε επίταξη των υπηρεσιών τους. 

Στη Δημοκρατία οι νόμοι και οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να τυγχάνουν του σεβασμού όλων και το δημόσιο συμφέρον προέχει.

Η κ. ΒΟΥΛΤΕΨΗ

Η κ. Σοφία Βούλτεψη μιλώντας στους τηλεοπτικούς σταθμούς ΝΕΡΙΤ, ΣΚΑΙ TV και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Real fm, ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ.FM και Σκάι 100,3, σχετικά με την πολιτική κινητοποίηση των εργαζομένων στη ΔΕΗ μετά τη δικαστική απόφαση που κήρυξε παράνομη και καταχρηστική την απεργία, τόνισε:

-Οι προσπάθειες που έχει κάνει η χώρα είναι πάρα πολύ σοβαρές και πάρα πολύ αιματηρές για να τιναχθούν στον αέρα με αυτόν τον τρόπο. Θα ήταν αδιανόητο η κυβέρνηση να κοιτάζει αμέτοχη και απαθής αυτή την κατάσταση.

-Έχουμε από την πρώτη στιγμή προειδοποιήσει σε όλους τους τόνους – και επομένως δεν ήταν κεραυνός εν αιθρία – ότι θα διαφυλαχθεί το δημόσιο συμφέρον, δεν θα μείνει ούτε ένας τουρίστας, ούτε μια ώρα χωρίς κλιματιστικό.

-Θα ήταν εκ μέρους της κυβέρνησης παράλειψη καθήκοντος να μην κάνει ό,τι πρέπει για να διαφυλάξει τις θυσίες του ελληνικού λαού.

-Ο νόμος θα επιβληθεί. Δεν υπάρχει αναρχία, υπάρχει χώρα, υπάρχει λαός.

-Έχει εξαντληθεί ο διάλογος, έχουν εξηγηθεί τα πάντα, δεν υπήρξε κανένα σκοτεινό σημείο και πρέπει να γίνονται σεβαστές οι δικαστικές αποφάσεις.

Ήταν μια απεργία χωρίς συνδικαλιστικό αίτημα. Οι απεργίες γίνονται με συνδικαλιστικά αιτήματα, δεν γίνονται με βάση τη γενική στρατηγική της χώρας. Δεν μπορούν οι συνδικαλιστές και διάφορες ανεύθυνες και τυχοδιωκτικές πολιτικές δυνάμεις να λαμβάνουν αποφάσεις γεωστρατηγικού χαρακτήρα, ούτε αποφάσεις σχετικά με τη θέση της χώρας στην ΕΕ.

Ήταν υποκινούμενη απεργία. Χρησιμοποιήθηκαν και οι συνδικαλιστές και οι εργαζόμενοι και η επιχείρηση και ο λαός και η οικονομία του ως όχημα για την αξιωματική αντιπολίτευση και τον κ. Τσίπρα προσωπικά και αυτό εμείς δεν μπορούσαμε να το επιτρέψουμε.

Έχουμε δικαστική απόφαση στα χέρια μας. Οι δικαστικές αποφάσεις πρέπει να γίνονται σεβαστές, το ίδιο και οι νόμοι. Πώς μπορούμε να απαιτούμε και από τον τελευταίο αιμορραγούντα φορολογούμενο να εφαρμόζει τους νόμους και κάποιοι να εμφανίζονται υπεράνω νόμων και δικαστικών αποφάσεων;

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας», αναφέρει το Σωματείο Σπάρτακος της ΔΕΗ

«Συνεχίζουμε τον αγώνα μας καταδικάζοντας κάθε ανέντιμη και αντιδημοκρατική τακτική» αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωση το Σωματείο Σπάρτακος της ΔΕΗ, που εκπροσωπεί κυρίως τους εργαζόμενους στο ενεργειακό κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας.

Όπως δήλωσε πάντως στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πρόεδρος του Σωματείου Γ. Αδαμίδης, η συνέχιση του αγώνα δεν σημαίνει ότι οι εργαζόμενοι δεν θα πάνε στις δουλειές τους, όταν υλοποιηθεί η επίταξη των υπηρεσιών τους που ανακοίνωσε νωρίτερα η κυβέρνηση.

Ο «Σπάρτακος» χαρακτηρίζει αντιδημοκρατική και αντιδεοντολογική την τακτική της επιστράτευσης και τονίζει ότι «Ο αγώνας μας δεν καταστέλλεται από καμία απόφαση δικαστηρίου, από καμία απολυταρχική/αντιδημοκρατική συμπεριφορά γιατί ο αγώνας αυτός δεν είναι μόνο αγώνας των εργαζόμενων αλλά είναι αγώνας ολόκληρης της κοινωνίας».

Κάνει λόγο επίσης για υπευθυνότητα στο χειρισμό της απεργίας (εννοώντας προφανώς ότι ως τώρα οι επιπτώσεις στην ηλεκτροδότηση ήταν σχετικά περιορισμένες) η οποία όπως επισημαίνει «ενόχλησε τους κυβερνώντες που την ώρα που τολμούν να μιλούν για Δημοκρατία, αρνούνται τον διάλογο και την κουβέντα και εφαρμόζουν το «αποφασίζουμε και διατάζουμε» προχωρώντας σε επίταξη επικαλούμενοι(δήθεν) το καλό του κοινωνικού συνόλου».

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

«Η κυβέρνηση για άλλη μια φορά επιλέγει το δρόμο του αυταρχισμού και της ποινικοποίησης των αγώνων. Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ, οι οποίοι υπερασπίζονται το δημόσιο χαρακτήρα της και το εθνικό συμφέρον, δεν τρομοκρατούνται. Η κυβέρνηση φέρει ακέραια την ευθύνη για το κλίμα της κοινωνικής πόλωσης και της ακραίας πολιτικής σύγκρουσης που καλλιεργεί» τονίζει με σχετική ανακοίνωση ο ΣΥΡΙΖΑ λίγη ώρα μετά την απόφαση να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργία των εργαζομένων στη ΔΕΗ

«Καλούμε την κυβέρνηση έστω και αυτή την ώρα να αποσύρει το νομοσχέδιο για τη δημιουργία της μικρής ΔΕΗ και να υιοθετήσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σον ελληνικό λαό να αποφανθεί για τον χαρακτήρα της ΔΕΗ» καταλήγει η ανακοίνωση.

Δήλωση του Δημήτρη Στρατούλη, για την κυβερνητική απόφαση για πολιτική επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ

Ο ΣΥΡΙΖΑ καταγγέλλει την συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου που «ντύθηκε στο χακί» και με ένα νέο αντισυνταγματικό πραξικόπημα επιστρατεύει τους απεργούς εργαζόμενους της ΔΕΗ, προσπαθώντας με στρατιωτικού τύπου μέτρα να σταματήσει τον αγώνα τους ενάντια στην κατάτμηση και το ξεπούλημά της.

Η επιμονή της κυβέρνησης να εξυπηρετήσει με τη διάλυση και την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα την οδηγεί σε ακραίες, αυταρχικές και αντιδημοκρατικές πρακτικές που θυμίζουν ανώμαλες πολιτικά περιόδους του παρελθόντος στη χώρα μας.

Η κυβέρνηση με την πολιτική επιστράτευση επιδιώκει την ουσιαστική κατάργηση των συνταγματικών δικαιωμάτων των εργαζομένων να διαμαρτύρονται, να αντιστέκονται και να απεργούν ενάντια σε αντιλαϊκές πολιτικές, όπως το προωθούμενο οικονομικό, πολιτικό, αντικοινωνικό και αντι-αναπτυξιακό έγκλημα της εκχώρησης της ΔΕΗ σε ιδιωτικά συμφέροντα.

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ και των τοπικών κοινωνιών, η αλληλεγγύη των υπόλοιπων εργαζομένων, η συγκρότηση παλλαϊκού μετώπου για την υπεράσπιση του δημόσιου χαρακτήρα της και η προώθηση της πρωτοβουλίας του ΣΥΡΙΖΑ για τη διενέργεια δημοψηφίσματος μπορούν και πρέπει να γίνουν τα απόρθητα τείχη που θα ανακόψουν την πολιτική επιστράτευση των απεργών της ΔΕΗ και την κυβερνητική μνημονιακή αντικοινωνική πολιτική.

Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Ιωαννίνων, κα Άννα Ασημακοπούλου, σχετικά με την πολιτική κινητοποίηση των εργαζομένων στη ΔΕΗ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ο σεβασμός και η εφαρμογή των νόμων και των δικαστικών αποφάσεων είναι πρώτιστη αρχή της Δημοκρατίας.Η κυβέρνηση οφείλει να λειτουργεί ως θεματοφύλακας αυτής της αρχής και να προασπίζει το δημόσιο συμφέρον.

Και δεν θα επιτρέψει σε μια υποκινούμενη φωνασκούσα μειοψηφία να επιβάλλει την άποψή της, να πλήξει την Ελληνική Οικονομία και τον τουρισμό, ούτε να ταλαιπωρήσει τους Έλληνες πολίτες. Η κυβέρνηση δεν απειλείται και δεν εκβιάζεται. Ούτε ο Ελληνικός λαός».

ΠΗΓΗ: ANA-MPA

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: