Νέο βίντεο – ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγ. Αναργύρους: Η στιγμή που ο δολοφόνος της Κυριακής φτάνει στο Τμήμα και τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Στιγμιότυπο από το βίντεο που δείχνει τον δολοφόνο της Κυριακής να φτάνει έξω από το αστυνομικό τμήμα και τραβάει το μαχαίρι. Screenshot via Glomex@ MEGA TV




Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία της 28χρονης Κυριακής, έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων,είδε το φως της δημοσιότητας.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τη στιγμή που φτάνει στο σημείο ο 39χρονος δράστης της γυναικοκτονίας, μέχρι την ώρα που βγάζει το μαχαίρι από τη τσέπη για να σκοτώσει την πρώην σύντροφό του.

  • Μάλιστα στα πλάνα που πρόβαλε το Mega διακρίνεται και ένα περιπολικό κάτω από το αστυνομικό τμήμα, που εγείρει περαιτέρω ερωτήματα για την στάση των αστυνομικών, στους οποίους και είχε απευθυνθεί λίγο νωρίτερα η 28χρονη για να καταγγέλλει τον 39χρονο.

Η Κυριακή και ο φίλος της έχουν κατέβει τα σκαλιά του αστυνομικού τμήματος και περνούν μπροστά από τον φρουρό στο φυλάκιο. Αρχίζουν να περπατούν απέναντι με την 28χρονη κοπέλα να προλαβαίνει να κάνει μόλις 14 βήματα.

Στα πλάνα διακρίνεται ο δράστης τη στιγμή που παρκάρει το μηχανάκι του και προχωρά με γρήγορο βήμα προς το μέρος της κοπέλας, βγάζοντας κάποια στιγμή το μαχαίρι από την τσέπη του. Από άλλη κάμερα καταγράφονται σοκαρισμένοι περιστατικοί, τη στιγμή της δολοφονίας.

Σε μια σειρά από εικόνες φαίνονται τα όσα ακολούθησαν, με τον 39χρονο να πλήττει με το μαχαίρι την Κυριακή, τους πρώτους αστυνομικούς να κατεβαίνουν από το τμήμα όταν πλέον είναι αργά. Ο δολοφόνος αφοπλίζεται και ο φίλος της κοπέλας να κάνει μετά το έγκλημα τα πρώτα του βήματα εμφανώς σοκαρισμένος.

Σημειώνεται ότι ο 39χρονος παραμένει στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού, σε ένα ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο.

 




 

Συναγερμός για κακοκαιρία-εξπρές την Παρασκευή: Νερό τριών μηνών μέσα σε 20 ώρες απειλεί Λάρισα, Μαγνησία* Τι λένε οι μετεωρολόγοι

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: