Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημέρωσε κατ’ ιδίαν τον αλ Σίσι για το Κυπριακό: Εστίασαν και στις περιφερειακές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Abdel Fattah El-Sisi. Φωτογραφία, ΓΤΠ, Σταύρος Ιωαννίδης, ΡΙΟ




Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας κος Νίκος Χριστοδουλίδης είχε νωρίς το απόγευμα κατ’ ίδιαν συνάντηση με τον Πρόεδρο της Αιγύπτου κ. Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Η συνάντηση έγινε στο Προεδρικό Παλάτι, στο Κάιρο, στο πλαίσιο της Συνάντησης του Αιγύπτιου Προέδρου με Ευρωπαίους ηγέτες, αναφορικά με τη Στρατηγική και Συνολική Εταιρική Σχέση ΕΕ-Αιγύπτου.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έφθασε στο Προεδρικό Παλάτι, γύρω στις 2μμ, όπου τον υποδέχθηκε ο Αιγύπτιος ομόλογος τους και στη συνέχεια παρακάθισαν σε κατ΄ιδίαν διμερή συνάντηση.

Κατά τη συνάντηση, οι δύο Πρόεδροι προέβησαν σε συνοπτική ανασκόπηση του ευρύτατου φάσματος των εξαίρετων διμερών σχέσεων Κύπρου – Αιγύπτου και συζήτησαν τις περιφερειακές εξελίξεις, ενώ ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης ενημέρωσε τον Πρόεδρο Σίσι για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό.

Με πληροφορίες ΚΥΠΕ
Λευκωσία, Κύπρος

Η Λευκωσία σε ρόλο- κλειδί: Η συμμετοχή Χριστοδουλίδη στη Σύνοδο του Καΐρου αναδεικνύει το νευραλγικό ρόλο της Κύπρου στην Ανατολική Μεσόγειο

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: