«Ο Μαρινάκης είναι αναστατωμένος, έχει επενδύσει πολλά στη Νότιγχαμ”: Έξω φρενών με το διαιτητή, τον “έτρεχε” στη φυσούνα, γιατί δεν θα έπρεπε να είχε μπει το γκολ του Νούνιες…

FILE PHOTO: epa07229936 President of Olympiacos FC, Vagelis Marinakis (C) after the UEFA Europa league group stage in Karaiskaki Stadium in Piraeus, Greece.. EPA, GEORGIA PANAGOPOULOU




Ο αναλυτής διαιτησίας της Νότιγχαμ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, μίλησε για το παιχνίδι με την Λίβερπουλ και εξήγησε γιατί δεν θα έπρεπε να είχε μπει το γκολ του Νούνιες.

Την οργή των ανθρώπων της Νότιγχαμ Φόρεστ προκάλεσε η διαιτησία του Τίρνεϊ στον αγώνα με τη Λίβερπουλ, με τον ισχυρό άνδρα της βρετανικής ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη, να εκφράζει αυτοπροσώπως τα παράπονά του κάνοντας λόγο για έλλειψη σεβασμού (ΕΙΔΗΣΗ ΕΔΩ).

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ Ρομπ Σκόφιλντ του BBC, που έκανε μετάδοση από τα αποδυτήρια του «City Ground»:

«Σπάνια βλέπεις τέτοιες σκηνές στην φυσούνα. Είδαμε τον Στίβεν Ριντ (σ.σ. ένας από τους βοηθούς του προπονητή Νούνο Εσπιρίτο Σάντο) έξαλλο. Αυτός και ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης ακολούθησαν τον διαιτητή Πολ Τίρνι και τον τέταρτο Γκρέιαμ Σκοτ μέχρι το δωμάτιο των διαιτητών, ουρλιάζοντας: Σεβαστείτε τους παίκτες! Σεβαστείτε τους παίκτες!

Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα! Σεβαστείτε τους παίκτες! Ο Μαρινάκης σε κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από τους ανθρώπους ασφαλείας. Οι παίκτες της Φόρεστ ήταν έξαλλοι, ο Νούνο έδειχνε εντελώς διαλυμένος. Ο Γιούργκεν Κλοπ εξερράγη δίπλα μου, υποστηρίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Επικράτησε ένα χάος».

Στις λανθασμένες αποφάσεις του Βρετανού ρέφερι αναφέρθηκε και ο αναλυτής διαιτησίας στη Νότιγχαμ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντο θα έπρεπε να είχε την κατοχή της μπάλας στο φινάλε της αναμέτρησης, βάσει κανονισμών, μετά τον τραυματισμό ποδοσφαιριστή.

Όμως λανθασμένα δόθηκε στη Λίβερπουλ, με την ομάδα του Κλοπ να βάζει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γκολ.

Ένα γκολ που σημειώθηκε στο 90+9’, παρότι ο Τίρνεϊ είχε υποδείξει στον τέταρτο διαιτητή οκτώ λεπτά, με το γκολ της Λίβερπουλ να επιτυγχάνεται όταν είχε συμπληρωθεί ο χρόνος.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

«Ως σύλλογος, η Νότιγχαμ Φόρεστ αισθάνεται ότι υπήρξαν μία ή δύο αποφάσεις που ήταν εναντίον της – Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ, Γουέστ Χαμ – αποφάσεις που η PGMOL αποδέχτηκε ότι έγινε λάθος και σήμερα ήταν άλλο ένα παράδειγμα όπου ο νόμος είναι αρκετά σαφής.

Εάν ο διαιτητής πρόκειται να διακόψει τον αγώνα για τραυματισμό στο κεφάλι, εάν αισθάνεται ότι υπάρχει. Δικαίως του επιτρέπεται να το σταματήσει. Ωστόσο, η μπάλα πρέπει να επιστρέψει στην ομάδα που έχει την κατοχή. Και η Νότιγχαμ Φόρεστ είχε ξεκάθαρα αυτή την κατοχή.

Έκανε ακριβώς το ίδιο στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο ήταν μια διαφορετική κατάσταση. Η μπάλα ήταν πιο κοντά στην περιοχή του πέναλτι και η Νότιγχαμ Φόρεστ ήταν προς το σημαιάκι του κόρνερ. Η Νότιγχαμ Φόρεστ έπρεπε να είχε την μπάλα πίσω. Αντίθετα, η Λίβερπουλ ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και σκόραρε σε αυτή τη φάση.

Όπως καταλαβαίνετε υπάρχει απογοήτευση απόψε. Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ σε αυτή τη φάση και ελπίζουμε η τύχη μας να αλλάξει στο μέλλον. Ο ιδιοκτήτης του κλαμπ είναι αρκετά αναστατωμένος επειδή η ομάδα του πάλεψε.

Έχει επενδύσει πολλά χρήματα στην ομάδα και θέλει να δει αποτελέσματα. Θα καθίσω με το διοικητικό συμβούλιο και τον ιδιοκτήτη για να προσπαθήσω να εξηγήσω τι συνέβη και είναι δύσκολο να γίνει αυτό αυτή τη στιγμή. Θα μιλήσουμε με την PGMOL και την Premier League και θα συζητήσουμε σύντομα».

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης “κυνήγησε” τον διαιτητή στα αποδυτήρια του «City Ground» μετά την ήττα της Νότιγχαμ από τη Λίβερπουλ σύμφωνα με το BBC και την Daily Mail

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: