Ο Βαγγέλης Μαρινάκης “κυνήγησε” τον διαιτητή στα αποδυτήρια του «City Ground» μετά την ήττα της Νότιγχαμ από τη Λίβερπουλ σύμφωνα με το BBC και την Daily Mail

File Photo: Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΟΣΧΑΝΔΡΕΟΥ




Ένταση επικράτησε στα αποδυτήρια του «City Ground» μετά την ήττα της Νότιγχαμ Φόρεστ από τη Λίβερπουλ, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να είναι έξαλλος με τον διαιτητή της αναμέτρησης, Πολ Τίρνεϊ, όπως μετέδωσε ο Ρομπ Σκόφιλντ στο BBC και όπως γράφει η εφημερίδα Daily Mail.

Σκληρή εντός έδρας ήττα 1-0 από τη Λίβερπουλ γνώρισε το απόγευμα του Σαββάτου (02/03) η Νότιγχαμ Φόρεστ μετά το γκολ του Νούνιες στο 90+9΄.

Οι άνθρωποι των Ρεντς πάντως, δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένοι από αυτή την εξέλιξη και διαμαρτυρήθηκαν έντονα μετά τη λήξη του ματς πως το τέρμα του Ουρουγουανού επιτεύθχηκε μετά το πέρας των οκτώ λεπτών του επιπλέον χρόνου.

Ιδιαίτερα εκνευρισμένος εμφανίστηκε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ο οποίος αρχικά βρέθηκε στον αγωνιστικό χώρο του «City Ground» κι έπειτα κυνήγησε, όπως γράφουν και μεταδίδουν τα βρετανικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ), τον διαιτητή Πολ Τίρνεϊ στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, με βάση τις ίδιες πληροφορίες, η ασφάλεια του γηπέδου χρειάστηκε να συγκρατήσει τον έξαλλο ισχυρό άνδρα της Νότιγχαμ.

«Είδαμε έναν έξαλλο Στίβεν Ριντ (σ.σ βοηθός προπονητή της Φόρεστ). Αυτός και ο ιδιοκτήτης της, Βαγγέλης Μαρινάκης, κυνήγησαν τον διαιτητή, Πολ Τίρνεϊ, και τον τέταρτο διαιτητή, Γκρέιαμ Σκοτ, μέχρι τα αποδυτήρια των διαιτητών φωνάζοντας ” Σεβαστείτε τους παίκτες, σεβαστείτε τους παίκτες! Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα”.

Σε κάποια φάση ο Μαρινάκης χρειάστηκε να απομακρυνθεί από την ασφάλεια.

Οι παίκτες της Φόρεστ ήταν εξαγριωμένοι, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο έμοιαζε καταβεβλημένος.

Ο Κλοπ πέρασε γρήγορα από δίπλα μου λέγοντας ότι δεν ξέρει γιατί υπάρχει τόσο πολύς θόρυβος.

Πραγματικά όλα ξεκίνησαν από εδώ κάτω. Έξαλλες σκηνές», ανέφερε συγκεκριμένα ο ρεπόρτερ Ρομπ Σκόφιλντ του BBC από τα αποδυτήρια του «City Ground», και σημείωσε:

«Σπάνια βλέπεις τέτοιες σκηνές στην φυσούνα. Είδαμε τον Στίβεν Ριντ (σ.σ. ένας από τους βοηθούς του προπονητή Νούνο Εσπιρίτο Σάντο) έξαλλο. Αυτός και ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης ακολούθησαν τον διαιτητή Πολ Τίρνι και τον τέταρτο Γκρέιαμ Σκοτ μέχρι το δωμάτιο των διαιτητών, ουρλιάζοντας: Σεβαστείτε τους παίκτες! Σεβαστείτε τους παίκτες! Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα! Σεβαστείτε τους παίκτες! Ο Μαρινάκης σε κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από τους ανθρώπους ασφαλείας. Οι παίκτες της Φόρεστ ήταν έξαλλοι, ο Νούνο έδειχνε εντελώς διαλυμένος. Ο Γιούργκεν Κλοπ εξερράγη δίπλα μου, υποστηρίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Επικράτησε ένα χάος».

  • Ο αγώνας

Η Λίβερπουλ, λοιπόν, έφυγε με μεγάλο «διπλό» από το «Σίτι Γκράουντ» (πρώτο μετά από 40 χρόνια στο συγκεκριμένο γήπεδο) με 1-0 επί της Νότιγχαμ, χάρις στο buzzer beater γκολ του Ντάργουιν Νούνιες στο 90΄+9.

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, μία εβδομάδα πριν από το ντέρμπι τίτλου με τη Μάντσεστερ Σίτι και παραμονές του μεγάλου ματς ανάμεσα στις δύο μεγάλες ομάδες του Μάντσεστερ (Σίτι-Γιουνάιτεντ), κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή της βαθμολογίας του πρωταθλήματος άσχετα με το τι θα γίνει την Κυριακή (3/03) στο «Ετιχαντ» και, πλέον, στις 10 Μαρτίου στο «Άνφιλντ» θα έχει την ευκαιρία εάν νικήσει τους «πολίτες» να κάνει το πιο αποφασιστικό βήμα για την επιστροφή της στον «θρόνο» της Premier League.

Ο Τσιμίκας, ο οποίος μπήκε αλλαγή στο 84΄ είχε ξανά συμμετοχή στο γκολ της νίκης της Λίβερπουλ (από δικό του κόρνερ ο Φαν Ντάικ χάρισε στους «κόκκινους» το τρόπαιο του Λιγκ Καπ με την Τσέλσι), καθώς από το σουτ που έκανε η μπάλα βρήκε σε παίκτη της Νότιγχαμ, στη συνέχεια κατέληξε στον ΜακΆλιστερ και από τη σέντρα του Αργεντινού ο Νούνιες με κεφαλιά έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

ΠΗΓΗ: Εφημερίδα Daily Mail, BBC και gazzetta

Ιπτάμενος και τζέντλεμαν και πάλι ο Μίλτος Τεντόγλου: Παγκόσμιος πρωταθλητής κλειστού στίβου με άλμα 8,22 στη Γλασκώβη

 

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: