Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ φωτογραφίζεται με την λίγο πιο…μηχανική καρδιά του: Δεν θα με εμποδίσει ο βηματοδότης, λέει ο «Εξολοθρευτής»

H φωτογραφία που ανάρτησε ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ μετά την τοποθέτηση βηματοδότη. Photo via Instagram@schwarzenegger Arnold Schwarzenegger




Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, μοιράστηκε με τους θαυμαστές του μια φωτογραφία του λίγες μέρες αφότου αποκάλυψε ότι έχει τοποθετήσει βηματοδότη , ενώ διαβεβαιώνει ότι θα είναι «έτοιμος» να ξεκινήσει γυρίσματα τον επόμενο μήνα.

Ευχαριστώντας τους θαυμαστές για την υποστήριξή τους καθ’ όλη τη διάρκεια της ανάρρωσής του, είπε στην ανάρτηση στο Instagram ότι «έχει λάβει τόσα ευγενικά μηνύματα από όλο τον κόσμο».

Ο 76χρονος Σβαρτσενέγκερ πρόσθεσε ότι ο βηματοδότης δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα  στην παραγωγή της 2ης σεζόν της σειράς «Fubar» του Netflix, η οποία πρόκειται να ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Απρίλιο.

«Θα είμαι έτοιμος», είπε, προσθέτοντας: «Μπορείς να τον δεις [τον βηματοδότη] μόνο αν τον ψάξεις, πραγματικά».

Ο σταρ του “Terminator” και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια αποκάλυψε την περασμένη Δευτέρα στο podcast του “Arnold’s Pump Club” ότι είχε κάνει “χειρουργική επέμβαση για βηματοδότη και έγινε λίγο περισσότερο… μηχανή”.

  • Ο Σβαρτσενέγκερ γεννήθηκε με διγλώχινη αορτική βαλβίδα –ένα συγγενές καρδιακό ελάττωμα– και έχει υποβληθεί σε πολλαπλές καρδιοχειρουργικές επεμβάσεις.

Το 1997, υποβλήθηκε σε αντικατάσταση πνευμονικής βαλβίδας, η οποία βοηθά στη ροή του αίματος από την καρδιά στους πνεύμονες.

Το 2018, υποβλήθηκε στη συνέχεια σε  εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς  για να αντικαταστήσει τη γερασμένη πνευμονική βαλβίδα.

Δύο χρόνια αργότερα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση  για την αντικατάσταση της αορτικής βαλβίδας του , η οποία βοηθά στη ροή του αίματος από την καρδιά προς το υπόλοιπο σώμα.

Με αυτήν την τελευταία διαδικασία, ο Σβαρτσενέγκερ είπε στο podcast ότι οι γιατροί τον συμβούλεψαν να βάλει τον βηματοδότη «επειδή κάποιος ουλώδης ιστός από την προηγούμενη επέμβαση μου είχε κάνει τον καρδιακό μου παλμό ακανόνιστο» για αρκετά χρόνια.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να κάνει τακτικές εξετάσεις και «αυτή είναι η ζωή με ένα γενετικό πρόβλημα καρδιάς. Αλλά δεν θα με ακούσετε να παραπονιέμαι».

Ο Σβαρτσενέγκερ σημειώνει ότι η ανάρρωσή του εξελίχθηκε ομαλά, αν και δεν θα μπορεί να κάνει «σοβαρή προπόνηση στο γυμναστήριο για λίγο»….

 

 

Με πληροφορίες από CNN

 

Κρίστοφερ Νόλαν: Ιππότης θα χρισθεί από τον βασιλιά Κάρολο ο σκηνοθέτης του «Οπενχάιμερ»: Και δούκισσα η σύζυγός του και κινηματογραφική παραγωγός Έμα Τόμας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: