Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον Δημήτρη Κόκοτα: Ο τραγουδιστής έπαθε καρδιακή ανακοπή, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο «Γεννηματάς» [video]

Ο 56χρονος Δημήτρης Κόκκοτας επί σκηνής. photo screen shot via youtube, Just the Two Of Us Official




Καρδιακή ανακοπή έπαθε χθες ο τραγουδιστής και συνθέτης Δημήτρης Κόκοτας. Mεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» όπου έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου.

Ο 56χρονος καλλιτέχνης, γιος του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, υπέστη καρδιακή ανακοπή στη διάρκεια τηλεοπτικού γυρίσματος για το σόου J2US.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, αισθάνθηκε αδιαθεσία και ενημέρωσε τους συνεργάτες του στο γύρισμα.  Ο Δημήτρης Κόκοτας διακομίστηκε στο νοσοκομείο Γεννηματάς που εφημέρευε, με τους γιατρούς στα Επείγοντα να καταβάλλουν τεράστια προσπάθεια για την αντιμετώπιση της κατάστασης του.




Το ανακοινωθέν από το νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» για τον Δημήτρη Κόκκοτα αναφέρει:

«Στις 28/03/2024, απογευματινές ώρες, μεταφέρθηκε με Σ/ΕΚΑΒ στο ΓΝΑ «Γ. Γεννηματάς» ο Κόκοτας Δημήτρης γεν. το 1968 (τραγουδιστής-συνθέτης). Ο εν λόγω είχε υποστεί καρδιακή ανακοπή, έγιναν προσπάθειες ανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου».

Τα επόμενα 24ωρα θεωρείται ότι θα είναι πολύ κρίσιμα για τον ασθενή.

Ακατάλληλο δι΄ανηλίκους σαρδάμ στον αέρα της εκπομπής «Πάμε Δανάη»: «Λύγισε» το πλατό

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: