Δημήτρης Κόκοτας: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση διασωληνωμένος στην Εντατική ο δημοφιλής τραγουδιστής [video]

FILE PHOTO: Ο δημοφιλής τραγουδιστής, Δημήτρης Κόκοτας. Screenshot via Glomex@OPEN TV




Σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου «Γεννηματάς»  συνεχίζει να νοσηλεύεται μετά το έμφραγμα και την ανακοπή καρδιάς που υπέστη ο τραγουδιστής Δημήτρης Κόκοτας, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται διασωληνωμένος σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση.

Ο 55χρονος τραγουδιστής, γιός του αείμνηστου Σταμάτη Κόκοτα, είχε μεταφερθεί το απόγευμα της 28ης Μαρτίου με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο μετά από καρδιακή ανακοπή όπου έγιναν προσπάθειες ςανάνηψης, διασωληνώθηκε και εισήχθη εσπευσμένα στην Αιμοδυναμική Μονάδα του Νοσοκομείου.

Νωρίτερα σήμερα, η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και δήλωσε πως αν κι έγινε νέα προσπάθεια αποσωλήνωσης στον τραγουδιστή, δεν ήταν επιτυχής, συνεπώς θα πρέπει να περιμένουν μερικές ημέρες για να προσπαθήσουν εκ νέου οι γιατροί.

Πιο συγκεκριμένα, είπε: «Έχουν γίνει δύο απόπειρες αποσωλήνωσης, προς το παρόν δεν θα γίνει αυτές τις μέρες μία τρίτη. Θα τελειώσει ο έλεγχος και θα αποφασίσει η ομάδα που τον παρακολουθεί την επόμενη κίνηση. Υπάρχει ένα όριο διασωλήνωσης και όταν αυτό το όριο ξεπεραστεί ή είναι οριακό, υπάρχει το επόμενο στάδιο που είναι πρωτόκολλο για αυτές τις ιστορίες που πρέπει να κάνει η ιατρική ομάδα και πώς πρέπει να προχωρήσει».




Με πληροφορίες από ertnews.gr/MEGA

Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα για τον Δημήτρη Κόκοτα: Ο τραγουδιστής έπαθε καρδιακή ανακοπή, νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο «Γεννηματάς»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: