Συγκρατημένη αισιοδοξία για την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: Εύχομαι σύντομα να τελειώσει το ”κακό όνειρο”, λέει η σύζυγός του

Στιγμιοότυπο από την τηλεόραση του Mega




Αισιόδοξες είναι οι τελευταίες ενδείξεις σχετικά με την εξέλιξη της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα ο οποίος υπέστη έμφραγμα και καρδιακή ανακοπή στις πρόβες του J2US και εισήχθη εσπευσμένα στη ΜΕΘ του «Γεννηματάς».

Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες που μετέδωσε το Mega, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι καθώς οι δύο αξονικές τομογραφίες που έγιναν έδειξαν ότι δεν φαίνεται να υπάρχουν βλάβες από την ανακοπή καρδιάς.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, μένει τώρα οι γιατροί να τον ξυπνήσουν για να διαπιστωθεί και κλινικά αυτή η καλή εικόνα που φαίνεται να υπάρχει στις εξετάσεις που έγιναν.

Ο τραγουδιστής έχει μεταφερθεί σε κανονική ΜΕΘ και παρότι η κατάσταση της υγείας του δεν έχει ακόμα σταθεροποιηθεί, υπάρχουν σημάδια βελτίωσης.

Οι πληροφορίες που υπήρχαν νωρίτερα ανέφεραν ότι οι γιατροί θα προσπαθούσαν σήμερα να αποσωληνώσουν τον γνωστό τραγουδιστή μετά από τέσσερα 24ωρα που βρίσκεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.




Την είδηση επιβεβαίωσε η σύζυγος του τραγουδιστή Κατερίνα Πετράκη – Κόκοτα μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου. «Εγώ απλα κρατάω την αισιοδοξία μου πάντα, πόσω μάλλον τώρα που την χριεάζομαι πιο έντονα. Εύχομαι απλά να γυρίσει σύντομα σπίτι, να περάσει αυτό το κακό όνειρο. Είναι μια δοκιμασία, έτυχε και σε εμάς όπως έχει συμβεί και σε άπειρο κόσμο», είπε η σύζυγός του.

H Φαίη Σκορδά λύνει το «μυστήριο» με τον Σέρχιο Αραούχο: Αν ήθελα κάτι να επικοινωνήσω, θα το έλεγα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: