«In Hope and Memory»: Οι Έλληνες της διασποράς δεν ξεχνούν, μεγάλη συναυλία στη Βιέννη για την μαύρη επέτειο των 50 χρόνων από την τραγωδία της Κύπρου

Οι μητέρες, οι αδελφές, οι γυναίκες, οι αρραβωνιαστικιές των αγνοουμένων της Κύπρου. Τoυς αναζητούν μέχρι και σήμερα. Φωτογραφία Αρχείου ΓΤΠ, PIO




Με αφορμή την επέτειο των 50 χρόνων από την εισβολή στην Κύπρο, η ΑΧΕΠΑ Βιέννης “Νικόλαος Δούμπας” και η Περιφέρεια ΑΧΕΠΑ Κεντρικής Ευρώπης, σε συνεργασία με το Λύκειο των Ελληνίδων Βιέννης και το καλλιτεχνικό σχήμα Vienna Quartiere Artistico, διοργανώνουν τη συναυλία “In Hope and Memory” την Παρασκευή, 15 Μαρτίου και ώρα 7 μμ στο Wiener Konzerthaus (Lothringerstraße 20, 1030 Bιέννη).

Στη συναυλία συμμετέχουν ο διεθνούς φήμης Έλληνας βαρύτονος, Άρης Αργύρης, καθώς και η διακεκριμένη Κύπρια σοπράνο, Χρύσω Μακαρίου.

Τους δύο καλλιτέχνες θα πλαισιώσει η Χορωδία Ομοίων Φωνών Κοριτσιών Μουσικών Σχολείων της Κύπρου Vox Venus, υπό τη διεύθυνση της μαέστρου Ελένης Κυπριανού.

Συμμετέχουν, το κουαρτέτο εγχόρδων MaeΣtri VirTuozi και η Κύπρια πιανίστρια, Αννίνη Τσιούτη.

Η συναυλία τελεί υπό την Αιγίδα της Προέδρου της Βουλής της Κυπριακής Δημοκρατίας, Αννίτας Δημητρίου, και στηρίζεται από την Κυπριακή Πρεσβεία στη Βιέννη, καθώς και από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

4ο Διεθνές Συνέδριο Θρησκευτικής Διπλωματίας: «Η Γεωπολιτική των Ορθόδοξων Πατριαρχείων της Μέσης Ανατολής»

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: