H στιγμή που ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαθαίνει για τον καρκίνο της συζύγου του* Αναμένεται η απόσυρσή του από τα καθήκοντα της πρώτης γραμμής

FILE PHOTO: Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, Γουίλιαμ, με την σύζυγό του πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ. EPA/ANDY RAIN




Λίγα λεπτά πριν την προγραμματισμένη παρουσία του στην επιμνημόσυνη τελετή του τέως Βασιλιά Κωνσταντίνου ενημερώθηκε ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ότι η σύζυγός του Κέιτ, έχει καρκίνο και αποσύρθηκε πριν παραστεί, σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail.

Μάλιστα η απουσία του Πρίγκιπα της Ουαλίας από την εκδήλωση στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ στις 27 Φεβρουαρίου είχε προκαλέσει απορίες, αλλά η αποκάλυψη απόψε για την υγεία της πριγκίπισσας εξηγεί τον λόγο που απείχε.

Ο Ουίλιαμ αναμένεται να αποσυρθεί από τα καθήκοντα της πρώτης γραμμής προκειμένου να φροντίσει τα παιδιά τους καθώς η γυναίκα του αναρρώνει. Όλο το παλάτι είναι ήδη από νάω του, πιο συσπειρωμένο από ποτέ για να δώσει δύναμη και κουράγιο στον διάδοχο του βρετανικού θρόνου.

Ήδη ο πρίγκιπας έχει ήδη προσαρμόσει τα βασιλικά του καθήκοντα για να αφιερώνει ακόμη περισσότερο χρόνο στην οικογένειά του μετά την πρώτη εισαγωγή της Κέιτ στην κλινική του Λονδίνου τον Ιανουάριο.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Η συγκινητική ανακοίνωση της Πριγκίπισσας: Η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: