Η συγκινητική ανακοίνωση της Πριγκίπισσας: Η Κέιτ Μίντλετον διαγνώστηκε με καρκίνο και υποβάλλεται σε χημειοθεραπείες [video]

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας στο βίντεο της ανακοίνωσης Πηγή photo: Screenshot via BBC




Στην αποκάλυψη ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας διαγνώστηκε με καρκίνο και πως βρίσκεται στο αρχικό στάδιο λήψης χημειοθεραπείας, προχώρησε το παλάτι, με την είδηση να κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου.

Σε βίντεο που δόθηκε από το παλάτι του Κένσινγκτον την Παρασκευή, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ανακοινώνει η ίδια ότι διαγνώστηκε με καρκίνο σε ηλικία 42 ετών και υποβάλλεται σε «προληπτική» χημειοθεραπεία.

Δείτε εδώ όλη την ανακοίνωση:

Στο συγκινητικό της μήνυμα, η πριγκίπισσα της Ουαλίας ξεκινά ευχαριστώντας τους Βρετανούς για τη στήριξη και την αγάπη που λαμβάνει.

Στο μήνυμα, που γυρίστηκε στο Windsor την Τετάρτη, η Κέιτ αποκάλυψε ότι τα νέα για την υγεία της ήταν ένα «τεράστιο σοκ» και ότι αυτή και ο Ουίλιαμ «κάναμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για χάρη της νεαρής οικογένειάς μας».

Η πριγκίπισσα διευκρίνισε ότι μέχρι το χειρουργείο στην κοιλιακή χώρα, η ιατρική ομάδα που την επιβλέπει θεωρούσε ότι ο όγκος ήταν μη καρκινικός, ωστόσο μετά την εγχείριση διαγνώστηκε ότι ήταν κακοήθης. «Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας», δήλωσε η πριγκίπισσα.

Ούτε η πριγκίπισσα, ούτε το παλάτι θέλησαν να δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες για τον καρκίνο και το Παλάτι του Κένσινγκτον αναφέρει ότι δεν θα κοινοποιήσει περαιτέρω ιδιωτικές ιατρικές πληροφορίες για την υγεία της, ωστόσο δηλώνει ότι είναι βέβαιο ότι η πριγκίπισσα θα αναρρώσει πλήρως. 

Και η ίδια η Κέιτ πάντως εμφανίζεται αισιόδοξη: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας».

Η Κέτι πρόσθεσε: «Μας πήρε χρόνο για να εξηγήσουμε τα πάντα στον Τζορτζ, τη Σάρλοτ και τον Λούις με τρόπο που τους ταιριάζει και να τους καθησυχάσουμε ότι θα είμαι εντάξει», συνεχίζοντας πως η οικογένεια χρειάζεται τώρα «λίγο χρόνο, χώρο και ιδιωτικότητα».

Τέλος στην ατέρμονη φημολογία

Η σημερινή ανακοίνωση έρχεται αρκετές εβδομάδες αφότου τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ επιβεβαίωσαν ότι ο Βασιλιάς Κάρολος είχε διαγνωστεί με καρκίνο και εν μέσω έντονης φημολογίας σχετικά με την πριγκίπισσα και την «εξαφάνισή» της από τη δημόσια σφαίρα.

Υπενθυμίζεται πως τις προηγούμενες ημέρες το νοσοκομείο στο οποίο νοσηλευόταν η Κέιτ Μίντλετον βρέθηκε στο επίκεντρο ενός τεράστιου σκανδάλου ασφαλείας μετά από αναφορές ότι το προσωπικό επιχείρησε να αποκτήσει πρόσβαση στα προσωπικά ιατρικά της αρχεία.

Οι ιδιοκτήτες της Κλινικής του Λονδίνου, όπου η πριγκίπισσα της Ουαλίας υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, ξεκίνησαν έρευνα αφού αποκαλύφθηκε ότι τουλάχιστον ένα μέλος του προσωπικού προσπάθησε να αποκτήσει πρόσβαση στον ιατρικό φάκελό της.

Με πληροφορίες από BBC, Guardian

Πυροβολισμοί, εκρήξεις και πυρκαγιά σε συναυλιακό χώρο στη Μόσχα: Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς και τραυματίες [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: