Μετ’ εμποδίων έως αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου [video]

Στιγμιότυπο από την τηλεόραση του Alpha




Μετ’ εμποδίων συνεχιζόταν έως αργά το βράδυ της Καθαράς Δευτέρας, η επιστροφή των εκδρομέων καθώς η κίνηση στις εθνικές οδούς Αθηνών-Λαμίας και Αθηνών-Κορίνθου παρέμενε αυξημένη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Τροχαία Αττικής, λίγο πριν από τις 11 το βράδυ, στην Αθηνών-Λαμίας τα μεγαλύτερα προβλήματα παρατηρούνται στο ύψος της Μαλακάσας ενώ υπάρχουν καθυστερήσεις και στο ύψος των Αφιδνών.

Παράλληλα, στην Αθηνών-Κορίνθου τα οχήματα κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες στα διόδια Καλαμακίου καθώς και στα οδικά τμήματα από τους Αγίους Θεοδώρους μέχρι την Κινέττα και από τα Μέγαρα μέχρι τη Νέα Πέραμο.

Επιπρόσθετα ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση από την Ελευσίνα μέχρι τη γέφυρα Ασπροπύργου.

Υπενθυμίζεται ότι λόγω της αυξημένης κίνησης των εκδρομέων, βρίσκονται σε αυξημένη επιχειρησιακή ετοιμότητα τόσο το προσωπικό όσο και τα μέσα της Ελληνικής Αστυνομίας, κυρίως των Υπηρεσιών Τροχαίας Αστυνόμευσης, ενώ έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας, με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων.




Σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛΑΣ, από τις 6 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 6 το απόγευμα συνολικά 51.495 οχήματα έχουν επιστρέψει στην Αττική. Συγκεκριμένα, 22.965 αυτοκίνητα μέσω της Αθηνών-Λαμίας και 28.530 μέσω της Αθηνών-Κορίνθου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι κατά το ίδιο χρονικό διάστημα πέρσι είχαν επιστρέψει στην Αττική σχεδόν 20 χιλιάδες οχήματα παραπάνω. Ειδικότερα είχαν επιστρέψει 71.140 οχήματα (29.800 από Αθηνών-Λαμίας και 41.340 μέσω της Αθηνών-Κορίνθου).

  • Χωρίς αντίστπιχα προβλήματα παρά την αθξημένη κίνηση διεξαγόταν η επιστροφή των εκδρομέων του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας στο νομό Θεσσαλονίκης. Αυξημένη κίνηση παρατηρείτο έως τις 9 το βράδυ στα διόδια των Μαλγάρων, στο ρεύμα εισόδου προς Θεσσαλονίκη. Ελαφρώς αυξημένη ;htan η κίνηση και στα διόδια Αναλήψεως, στην Εγνατία Οδό. Χωρίς προβλήματα διαξήχθη η επιστροφή των εκδρομέων από την Χαλκιδική.

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Αναγκαστική προσγείωση για αεροπλάνο της Lufthansa στη Ρόδο μετά από μαρτυρίες για καπνούς στο εσωτερικό του: Ασφαλείς όλοι οι επιβάτες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: