Έλληνες και Κύπριοι γιόρτασαν την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Έλληνες και Κύπριοι που ζουν και εργάζονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ




Έλληνες και Κύπριοι που ζουν και εργάζονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συγκεντρώθηκαν στο Ντουμπάι το περασμένο Σάββατο 23 Μαρτίου, για να τιμήσουν την εθνική εορτή της Ελλάδας.

Την πρωτοβουλία της διοργάνωσης της ξεχωριστής αυτής γιορτής είχαν ο πρέσβης της χώρας μας στα ΗΑΕ, Αντώνης Αλεξανδρίδης και η πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μερόπη Χριστοφή. Στην εκδήλωση, η οποία συγκέντρωσε περισσότερα από 700 άτομα, συμμετείχαν μέλη της ελληνικής και κυπριακής κοινότητας, Εμιρατινοί αξιωματούχοι, αλλά και κόσμος που αγαπά την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ο πρέσβης της Ελλάδας κ. Αλεξανδρίδης στην ομιλία που απηύθυνε, ευχαρίστησε την ελληνική κοινότητα για τη σημαντική και πολυδιάστατη παρουσία της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η οποία εκτείνεται πλέον σε μια σειρά από τομείς δραστηριότητας, επισήμανε την άριστη σχέση μεταξύ Ελλάδας και ΗΑΕ, καθώς και τους άρρηκτους δεσμούς που ενώνουν τον ελληνικό και τον κυπριακό λαό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
Αθήνα, Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο δήμαρχος Χειμάρρας Γκέργκι Γκόρο: Προφυλακισμένος για κατάχρηση εξουσίας και διαφθορά * Επικρατέστερη διάδοχος συγγενής του Ράμα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: