Ο Στέφανος Κασσελάκης πίστευε ότι οι Ευρωεκλογές γίνονται σε δύο γύρους: Στον πρώτο θα χάσω, αλλά κερδίσω τον Μητσοτάκη στον δεύτερο…

The logo of European Parliament inside the plenary chamber at the European Parliament in Strasbourg, France, EPA/RONALD WITTEK




Μια ακόμη αποκάλυψη «παραπολιτικού» στυλ για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη, από τον ανεξάρτητο, πλέον, εκλεγμένο με τον ΣΥΡΙΖΑ ευρωβουλευτή Στέλιο Κούλογλου.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Best της Καλαμάτας ο κ. Κούλογλου σημείωσε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ πίστευε μέχρι πρότινος ότι οι ευρωεκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους!

«Να σας δώσω ένα παράδειγμα: όταν είχε έρθει εδώ, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, του είπαν κάποιοι συνομιλητές του να μην κάνει υπερβολικές προβλέψεις ότι θα κερδίσει τον Μητσοτάκη στις ευρωεκλογές, γιατί είναι μάλλον εξωπραγματικές αυτές οι προβλέψεις.

Ο ίδιος είπε «εντάξει, το ξέρω, στον πρώτο γύρο έτσι θα είναι, αλλά στον… δεύτερο μπορώ να κερδίσω». Πίστευε δηλαδή ότι οι ευρωεκλογές διεξάγονται σε δύο γύρους, επειδή αυτό είχε μάθει μετά τις τελευταίες βουλευτικές εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο ευρωβουλευτής.

 

Με πληροφορίες από best

Ο Κασσελάκης προαναγγέλλει συνέπειες, χωρίς περαιτέρω διευκρινίσεις, για όσους βουλευτές δεν ψηφίσουν τα ομόφυλα ζευγάρια: Πολλάκης και άλλοι 4 «υποψήφιοι»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: