Με τρακτέρ και γαρύφαλλα οι αγρότες στο Σύνταγμα [video]

Ο Σιφναίος αγρότης Ιάκωβος Πανόριος, 57, συμμετέχει στην πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγροτών στην πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΡΩΝΗΣ




Την πλατεία Συντάγματος κατέκλυσαν το απόγευμα της Τρίτης οι αγρότες, που συρρέρευσαν στην πρωτεύουσα απ΄όλα τα μέρη της Ελλάδας, διεκδικώντας τα αιτήματά τους.

Μπροστά από το Κοινοβούλιο, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας ήταν γεμάτη από τρακτέρ και επαγγελματικά οχήματα και ο κόσμος πολύς, αφού στους διαδηλωτές προστέθηκαν ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων από δεκάδες τομείς, που βρέθηκαν στο Σύνταγμα για να συμπαρασταθούν στους αγρότες, τους οποίους υποδέχτηκαν με το σύνθημα: «Εργατιά, αγροτιά ενωμένοι μια γροθιά».




 

Στόχος του συλλαλητηρίου είναι σύμφωνα με τους παραγωγούς, να αναδειχθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας και να δοθούν λύσεις στο αυξημένο κόστος παραγωγής των τελευταίων ετών.

Στη φωτογραφία, ο Σιφναίος αγρότης Ιάκωβος Πανόριος, 57 ετών, συμμετέχει στην πανελλήνια συγκέντρωση διαμαρτυρίας των Αγροτών στην πλατεία Συντάγματος, Αθήνα, Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2024.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Απόβαση τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας: Μπροστά από τη Βουλή χιλιάδες αγρότες [Live ενημέρωση]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: