Απόβαση τρακτέρ στο κέντρο της Αθήνας: Μπροστά από τη Βουλή χιλιάδες αγρότες [Live ενημέρωση]

Photo: Hellas Journal




Στην πλατεία Συντάγματος βρίσκεται από τις 6: 30 ο κύριος όγκος των αγροτών, που έχουν συρρεύσει στην πρωτεύουσα απ’ όλα τα μέρη της Ελλάδας, διεκδικώντας τα αιτήματά τους.

Μπροστά από το Κοινοβούλιο, η Λεωφόρος Βασιλίσσης Σοφίας είναι γεμάτη από τρακτέρ και επαγγελματικά οχήματα και ο κόσμος πολύς, αφού στους διαδηλωτές έχουν προστεθεί ομοσπονδίες, σωματεία και συνδικάτα εργαζομένων από δεκάδες τομείς, που βρίσκονται στο Σύνταγμα για να συμπαρασταθούν στους αγρότες, τους οποίους υποδέχτηκαν με το σύνθημα: «Εργατιά, αγροτιά ενωμένοι μια γροθιά».

18: 00: Παρέλαση Ομόνοια – Σύνταγμα

Η «παρέλαση» των τρακτέρ από την Ομόνοια προς το Σύνταγμα ξεκίνησε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα και οι αγρότες έφθασαν γύρω στις 6:30 έξω από τη Βουλή.

Εκατοντάδες αγρότες έφθασαν στην Αθήνα με πούλμαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας και στάθμευσαν στο Ολυμπιακό Στάδιο. Από εκεί μετακινήθηκαν με τον Ηλεκτρικό και το Μετρό προς στο Σύνταγμα.




Η τροχαία έχει λάβει έκτακτα μέτρα για την κυκλοφορία, καθώς αναμένεται να παραλύσει ολόκληρο το κέντρο της Αθήνας και οι δρόμοι γύρω από αυτό.

17:05 Οι πρώτες πορείες

Ξεκίνησαν οι πρώτες πορείες αγροτών από την Ομόνοια με κατεύθυνση προς το Σύνταγμα. Συγκεκριμένα αγρότες από τα μπλόκα Καρδίτσας, Αγιάς, Φθιώτιδας, της Εύβοιας, της Αταλάντης και της Μεσσηνίας κατευθύνονται προς το Σύνταγμα μέσω της Πανεπιστημίου.




Στις 18:30 αναμένεται να ξεκινήσει το πανελλαδικό αγροτικό συλλαλητήριο από την Ομόνοια.

Σημειώνεται ότι αυτή τη στιγμή χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στους δρόμους γύρω από την πλατεία Ομονοίας.




 

16: 25: Aποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στις οδούς Σταδίου και Αγίου Κωνσταντίνου

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου και στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, ενώ αποδόθηκε στην κυκλοφορία η οδός Πανεπιστημίου από το ύψος της οδού Αμερικής έως την πλατεία Ομονοίας.

 

 




 

 

Κάθοδος των τρακτέρ στο Σύνταγμα: Δύσκολη μέρα για το κέντρο της Αθήνας, πότε ξεκινούν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, τι θα γίνει με το μετρό

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: