Μπαράζ εμπρησμών στα Εξάρχεια: Στις φλόγες πέντε ΙΧ και κάδοι απορριμάτων * Αναζητείται πεζός εμπρηστής * Συμπτωματική η σύλληψη 2 ενόπλων Κούρδων [videos]

Καμένα οχήματα μετά από εμπρησμό στην οδό Ζαΐμη στα Εξάρχεια, Αθήνα, Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΙΤΣΑΡΑΣ




Την κινητοποίηση της αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων προκάλεσε το μπαράζ εμπρησμών σε σταθμευμένα ΙΧ και κάδους απορριμάτων.

Τα περιστατικά σημειώθηκαν από τις 8 το πρωί σήμερα και η αστυνομία άρχισε επιχείρηση εντοπισμού του δράστη.

Συγκεκριμένα, στις φλόγες τυλίχθηκε ένα Ι.Χ. στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Τρικόρφων, τρία αυτοκίνητα στη Ζαΐμη και Αλεξάνδρας και ακόμη ένα στην οδό Σολωμού.

Επιπλέον, φωτιές ξέσπασαν σε κάδους στην οδό Σαριπόλου, αλλά και σε απορρίμματα στη συμβολή των οδών Δηλιγιάννη και Χαρ. Τρικούπη.

Οι φωτιές έχουν σβήσει, ενώ έρευνες πραγματοποιούν ισχυρές δυνάμεις της Aστυνομίας.

  • Οι πληροφορίες αναφέρουν πως συνελήφθησαν δυο άτομα κουρδικής καταγωγής μετά από περιπετειώδη καταδίωξη. Δεν είναι σαφές ότι εμπλέκονται στους εμπρησμούς. Ωστόσο, στο αυτοκίνητό τους εντοπίστηκε πιστόλι τύπου Berreta.

Οι πρώτες ενδείξεις λένε πως οι συλληφθέντες δεν σχετίζονται με το περιστατικό, ενώ κατά τις ίδιες πληροφορίες αναζητείται ένα άτομο που πεζό επιδίδονταν στους εμπρησμούς.

 

 




 

Ταυτόχρονες πυρκαγιές σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια: Αναφορές ότι ακούστηκε δυνατός κρότος, διακοπή κυκλοφορίας

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: