Νέα σύλληψη για τη ληστεία και την απόπειρα βιασμού γυναίκας στο σπίτι της στα Εξάρχεια: 18 και 20 ετών από τη Σομαλία οι δύο δράστες

File photo: Police said that a police operation mounted on Monday under the code name ‘Damocles’ Sword’ had brought an end to the gang’s actitivities. ANA – MPA/ALEXANDROS VLACHOS




Συνελήφθη από αστυνομικούς της ‘Αμεσης Δράσης στην περιοχή του ‘Αγιου Παντελεήμονα ο 18χρονος που αναζητούνταν για υπόθεση ληστείας και απόπειρας βιασμού σε βάρος 36χρονης γυναίκας στα Εξάρχεια τα ξημερώματα της 29ης Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί και ο 20χρονος συνεργός του 18χρονου και οι δύο από τη Σομαλία.

Η 36χρονη μίλησε για απίστευτη αγριότητα των δραστών που δεν δίστασαν να αναζητήσουν ακόμα και μέσα στο στόμα της χρυσά δόντια.

«Ξύπνησα και είδα δύο άτομα έγχρωμα ο ένας δεξιά και ο άλλος αριστερά από το κρεβάτι μου. Αυτομάτως σάστισα. Μου λέγανε μην φωνάξεις. Λέω οκ δεν θα φωνάξω.

Με ρωτούσαν αν μένει άλλος στο σπίτι, τους είπα “όχι μόνη μου μένω”. Επιμένανε, ποιος θα έρθει στο σπίτι, έλεγα “δεν θα έρθει κανείς”», είπε στo ΕΡΤNews.

Ο 18χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Εξαρχείων όπου εξακριβώθηκε ότι διώκεται με ένταλμα σύλληψης για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού κατά συναυτουργία και της τετελεσμένης ληστείας κατά συναυτουργία, το οποίο εκδόθηκε βάσει της δικογραφίας που σχηματίστηκε στο πλαίσιο εξιχνίασης της υπόθεσης.

Σχετικά με το χρονικό της υπόθεσης, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα ξημερώματα της 29-2-2024, οι δύο κατηγορούμενοι αφού εισήλθαν σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, παραβιάζοντας την μπαλκονόπορτα, εντόπισαν την ένοικο, την ακινητοποίησαν και της ζήτησαν να τους παραδώσει τα κοσμήματά της.

Στην συνέχεια, οι δράστες αποπειράθηκαν να προβούν σε πράξεις κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος της ενοίκου, ωστόσο εκείνη αντιστάθηκε, καλώντας σε βοήθεια και αφού αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, τιμαλφή και διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, διέφυγαν.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr

Τραγωδία με 15χρονο στην Αλεξανδρούπολη: Επεσε από τον φωταγωγό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του πατέρα του

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: