Για πρώτη φορά: Άγνωστες φωτογραφίες των Rolling Stones από τα χρόνια της «παρακμιακής τους ακμής» εκτίθενται στο Λονδίνο [photos]

File photo: Μικ Τζάγκερ, Κιθ Ρίτσαρντς, Keith και Ρόνι Γουντ. . EPA, Nigel Roddis




Άγνωστες φωτογραφίες που δείχνουν τους Rolling Stones «στην ακμή τους» εκτίθενται σε γκαλερί τέχνης του Λονδίνου.

Οι αδημοσίευτες εικόνες τραβήχτηκαν από τον φωτογράφο “Spanish Tony” Sanchez, ο οποίος έζησε και δούλεψε με το συγκρότημα ως φίλος και ως επιμελητής για ένα διάστημα, και οι συγκεκριμένες φωτογραφίες του πιστεy;otan ότι είχαν χαθεί, σύμφωνα με δήλωση των διοργανωτών της έκθεσης.

Η έκθεση, με τίτλο «Elegantly Wasted», θα περιλαμβάνει φωτογραφίες των Stones «που τραβήχτηκαν στην παρακμιακή ακμή τους», σύμφωνα με τη δήλωση των διογρανωτών.

«Ο Tony είχε μοναδική πρόσβαση στα μέλη του συγκροτήματος», αναφέρεται στη δήλωση . «Αυτές οι φωτογραφίες είναι τα πιο ιδιότυπα πλάνα του συγκροτήματος που θα μπορούσε να ελπίζει ένας συλλέκτης».

Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 28 Φεβρουαρίου έως τις 5 Μαρτίου στην J/M Gallery του Λονδίνου και περιορισμένες εκδόσεις θα είναι διαθέσιμες για αγορά μέσω της Bayliss Rare Books.

 

«Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο χαρούμενος που συμμετείχα σε αυτό το έργο. Πέρασα μήνες μέσα στο αρχείο του Tony – χιλιάδες αρνητικά  – και είμαι έκπληκτος από το μοναδικό μάτι του Tony και την ποιότητα αυτών των εικόνων», δήλωσε ο Oliver Bayliss, ιδιοκτήτης και ιδρυτής της Bayliss Rare Books.

Ο Sanchez, ο οποίος πέθανε το 2000, ήταν Βρετανός φωτογράφος ισπανικής καταγωγής που εργάστηκε ως βοηθός του κιθαρίστα των Stones, Κίθ Ρίτσαρντς.

 

Με πληροφορίες από CNN

Το κοριτσάκι με το περιδέραιο: H ανασκαφή στην Αίγινα αποκάλυψε την πρώτη περίπτωση συνδρόμου Down στην αρχαία Ελλάδα

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: