Νέο «επεισόδιο» στο σήριαλ Γιώργου Νταλάρα – ΜΜΕ: Νέα συνάντηση με δημοσιογράφους * «Σας είπα όχι, ή δεν καταλαβαίνετε ή κάτι άλλο θέλετε» [videos]

FILE PHOTO: Ο Γιώργος Νταλάρας. Screenshot από την τηλεόραση του Mega via Glomex




Βγαίνοντας από τα γραφεία του ραδιοφωνικού σταθμού  «Στο Κόκκινο», όπου έδωσε συνέντευξη, ο Γιώργος Νταλάρας είχε μια νέα συνάντηση με δημοσιογράφους που τον περίμεναν προκειμένου να δώσουν συνέχεια στο θόρυβο που προκλήθηκε από προηγούμενη δήλωσή του για τα ΜΜΕ.

Σε απόσπασμα της συνομιλίας που κατέγραψαν οι τηλεοπτικές κάμερες και προβλήθηκε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», ο Γιώργος Νταλάρας δήλωσε:

  • «Δεν έχω κάτι να πω. Κι εσείς μπορείτε να συνδικαλιστείτε κάπως, να πάρετε βαρέα κι ανθυγιεινά, γιατί αυτό που κάνετε πραγματικά είναι δύσκολο».

Όταν ρωτήθηκε για τα όσα δήλωσε για τη δημοσιογραφία στην Ελλάδα, απάντησε:

«Δεν έχω να πω τίποτα απολύτως, να είστε όλοι καλά. Τώρα ανοίγετε εσείς την κουβέντα, ενώ σας είπα όχι, εσείς συνεχίζετε. Αυτό σημαίνει ή ότι δεν καταλαβαίνετε ή ότι κάτι άλλο θέλετε. Όλοι να καταλαβαίνουμε τι λέμε αλλιώς θα πάμε στο συμφέρον. Το συμφέρον δεν είναι καλό πράγμα, να το ξέρετε. Η τηλεόραση έκανε 37% και έχει πέσει στο 17%, δεν γίνεται. Πρέπει να το πάρετε είδηση, όλοι πρέπει να καλυτερεύσουμε. Κι ας πειράζονται οι ιδιοκτήτες σας και οι άλλοι».




Τέλος, κατά κάποιον τρόπο επεχείρησε να «μαζέψει» κάπως τις δηλώσεις του που κρίθηκαν ως “επιθετικές” έναντι των δημοσιογράφων, λέγοντας ότι “σέβεται τη δουλειά τους”.




  • «Τη σέβομαι τη δουλειά σας και ποτέ δεν θα στρεφόμουν κατά ανθρώπων που δουλεύουν. Εγώ δουλεύω από 7 χρόνων παιδί κι ακόμη και τώρα, δεν έχω σταματήσει. Είναι άλλη η σκέψη μου και άλλος ο τρόπος της επαφής μου με τα πράγματα. Ο Γιώργος Νταλάρας δεν κλείνει τα αυτιά του σε κανέναν και τίποτα, κλείνει την πόρτα της ψυχής του στους συκοφάντες, τους ψεύτες και τους απατεώνες», είπε κλείνοντας.

 

 

Γιώργος Λιάγκας: Έπιασαν την ταλαίπωρη Ελέτσι και ξαφνικά καθάρισε η κόπρος του Αυγεία;

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: