Ένταση και δακρυγόνα στο μπλόκο των αγροτών στην Καρδίτσα: Επιχείρησαν να διακόψουν την κυκλοφορία με τα τρακτέρ [videos]

Eικόνα από την ένταση και τα δακρυγόνα στο μπλόκο των αγροτών στην Καρδίτσα. Screenshot via Glomex@OPEN TV




Ενταση προκλήθηκε στο μπλόκο των αγροτών στην Καρδίτσα, όταν αστυνομικοί εμπόδισαν τους συγκεντρωμένους να κλείσουν με τα τρακτέρ τους τον αυτοκινητόδρομο Ε65 και να διακόψουν την κυκλοφορία.

Τα αίματα άναψαν και οι πλημμυροπαθείς αγρότες διαμαρτυρήθηκαν έντονα στους αστυνομικούς, που είχαν φτιάξει και αυτοί το δικό τους «μπλόκο»

Οι αγρότες ήρθαν αντιμέτωποι με δυνάμεις της Αστυνομίας, ΜΑΤ και κλούβες, που έχουν αποκλείσει τις προσβάσεις στον αυτοκινητόδρομο.

Οι εκπρόσωποι του αγροτικού κινήματος εξοργισμένοι κατηγόρησαν την κυβέρνηση ότι αντί να απαντήσει στα δίκαια αιτήματά τους επιλέγει, για ακόμη μια φορά «τον αυταρχισμό και την καταστολή».




«Δεν θα κάνουμε πίσω, την εθνική θα την πατήσουν τα λάστιχα τον αγροτών γιαυτό όσο πιο αναίμακτα γίνει, τόσο πιο ωραία και ήσυχα θα διαμαρτυρηθούμε για να δείξουμε τα προβλήματά μας.  Είστε παιδιά δικά μας, ελάτε μαζί μας και πετάξτε μια μούτζα σε αυτούς που σας έχουν φέρει σε αδιέξοδο και σας βάζουν αν χτυπάτε μάνα, πατέρα και μπαρμπάδες» φώναζε σε έναν αστυνομικό ένας εξοργισμένος αγρότης.

Αγρότες και αστυνομικοί είχαν έντονες λογομαχίες που εξελίχθηκαν σε επεισόδια ενώ έπεσαν και δακρυγόνα και κρότου λάμψης.

Τελικά, πριν λίγο οι αγρότες κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και ανέβηκαν στον αυτοκινητόδρομο με τα πόδια, επιχειρώντας να τον αποκλείσουν χωρίς τα τρακτέρ.




Mε πληροφορίες από ertnews.gr/skai.gr/OPEN TV

Κασσελάκης για Τράπεζες: Καρτελοποίηση, χαμηλή ποιότητα υπηρεσιών, υπέρογκα κέρδη, εργασιακή επισφάλεια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: