Παραλίγο να χάσουμε και τους συγγενείς: Μπέρδεμα σε κηδεία στη Ζάκυνθο, στο φέρετρο ήταν μία ξένη [video]

File Photo by Pexels/Pavel Danilyuk: https://www.pexels.com/photo/people-sitting-on-the-bench-7317734/




Ασύλληπτο μπέρδεμα σημειώθηκε σε μια κηδεία στο Λαγανά Ζακύνθου, όταν οι συγγενείς αντί για την αγαπημένη τους θανούσα αντίκρισαν μία γυναίκα που δεν είχαν ξαναδεί στη ζωή τους.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής σε κηδεία που έγινε στην εκκλησία χωριού της περιοχής του Λαγανά Ζακύνθου. Αφού ολοκληρώθηκε η εξόδιος ακολουθία, τα παιδιά και τα εγγόνια της εκλιπούσης ζήτησαν να ανοίξει το φέρετρο για να αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά την συγγενή τους. Αυτό όμως που αντίκρισαν όταν το αίτημά τους έγινε δεκτό τούς άφησε άφωνους: Μέσα στο φέρετρο κειτόταν μια άγνωστη γυναίκα και όχι η αγαπημένη τους συγγενής.

Όπως ήταν επόμενο, ακολούθησε πανδαιμόνιο με τους συγγενείς να φωνάζουν και να ζητούν από τους υπεύθυνους του γραφείου τελετών, να τους ενημερώσουν που βρίσκεται ο άνθρωπός τους.

Τελικά, αποδείχθηκε ότι από λάθος – είτε του γραφείου τελετών, είτε του νεκροτομείου, η γυναίκα είχε ήδη ταφεί νωρίτερα, αντί άλλης από μια άλλη οικογένεια, η οποία προφανώς και δεν άνοιξε το φέρετρο, σε χωριό της ευρύτερης περιοχής των Αλυκών.




Τότε ξεκίνησε η δυσχερής διαδικασία της ενημέρωσης της άλλης οικογένειας, ότι κήδεψαν και έθαψαν μια ξένη γυναίκα, η εκταφή της και η μεταφορά της στο χωριό της περιοχής του Λαγανά, όπου οι συγγενείς περίμεναν στην εκκλησία, να κάνουν εκ νέου τη νεκρώσιμη ακολουθία.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν υποβληθεί μηνύσεις από κάποια από τις δύο οικογένειες.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ 

 

Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση αδίστακτου πιστολέρο σε κέντρο στο Γκάζι: Η στιγμή των πυροβολισμών

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: