Βίντεο ντοκουμέντο από την επίθεση αδίστακτου πιστολέρο σε κέντρο στο Γκάζι: Η στιγμή των πυροβολισμών [video]

Στιγμιότυπο βίντεο που αναρτήθηκε στο Tik Tok από την στιγμή που σημειώθηκε ο διαπληκτισμός και ακολούθησαν οι εν ψυχρώ πυροβολισμοί του πιστολέρο έξω από κατάστημα στο Γκάζι. Screenshot via Glomex@OPEN TV




Συνεχίζονται οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών της αιματηρής επίθεσης το πρωί του Σαββάτου έξω από κλαμπ στο Γκάζι,  ενώ στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από τη στιγμή της επίθεσης, με θύματα τους τρεις Κρητικούς, οι οποίοι νοσηλεύονται.

Οι αστυνομικοί της Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής προσπαθούν, μέσω της ανάλυσης βιντεοληπτικού υλικού, να φτάσουν στην ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δύο επιβαινόντων σε τζιπ οι οποίοι άνοιξαν πυρ μετά από λογομαχία που προηγήθηκε με τα θύματα.

  • Ο ένας από τους τρεις νεαρούς που τραυματίστηκαν είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση, ενώ και οι άλλοι δύο φέρουν βαριά τραύματα. Νοσηλεύονται και οι τρεις τους στο Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Το χρονικό της αιματηρής επίθεσης

Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η παρέα των Κρητικών είχε βγει το βράδυ της Παρασκευής και διασκέδαζε από νωρίς μαζί με άλλους φίλους, συνολικά επτά άτομα, με αφορμή τον επικείμενο γάμο του ενός, στα τέλη Δεκεμβρίου.

Λέγεται ότι πέρασαν από διαφορά νυχτερινά κέντρα και ότι κατά τις 6 το πρωί πήγαν σε πιτσαρία που βρίσκεται στην οδό Ιάκχου. Λίγη ώρα μετά, και ενώ έτρωγαν, κάποιος από τους υπόλοιπους, που ήταν παραδίπλα, φώναξε την ώρα που περνούσε ένα ανθρακί Range Rover.

Το αυτοκίνητο σταμάτησε λίγο πιο κάτω και δύο άτομα, πιθανόν ένας αλλοδαπός και ένας ημεδαπός, κατέβηκαν και τους προσέγγισαν. Ενας εκ των δύο χαστούκισε έναν από την παρέα την Κρητικών και οι υπόλοιποι αντέδρασαν, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να βγάλει όπλο και να ρίξει προς το μέρος τους.

Στο σημείο της επίθεσης βρέθηκαν τέσσερις κάλυκες.

Το βίντεο σοκ

Στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας που ανέβηκε στο Τικ Τok φαίνονται οι δύο επιβάτες του ανθρακί Range Rover να κατεβαίνουν από το πολυτελές τζιπ, να κατευθύνονται προς την παρέα των Κρητικών και να διαπληκτίζονται μαζί τους.

Στη συνέχεια κι ενώ κινούνται προς το όχημα τους μαζί με τα τρία θύματα ξεκινάει καβγάς και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θαμώνων των νυχτερινών κέντρων ο ένας από τους επιβάτες του τζιπ  βγάζει το όπλο του και αρχίζει να πυροβολεί.

Αρχικά σημαδεύει τον νεαρό που συνεπλάκη με το συνεργό του, κατόπιν ρίχνει στο κεφάλι του δεύτερου ατόμου που προσπαθεί να απομακρυνθεί ενώ δεν διστάζει να πυροβολήσει και ένα τρίτο μέλος της παρέας το οποίο παρακολουθούσε τον καβγά.

Από το βίντεο επιβεβαιώνεται πως ο δράστης άνοιξε πυρ με μικρό όπλο, παλάμης όπως λέγεται, και πυροβόλησε τα τρία θύματα στοχεύοντας στο κεφάλι.

Οι Αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους το συγκεκριμένο υλικό καθώς και τις καταθέσεις των επτά μελών της παρέας που γλίτωσαν από τις σφαίρες του δράστη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι νεαροί έχουν καταθέσει ότι ο καβγάς ξεκίνησε για ασήμαντη αφορμή όταν ένας από αυτούς φώναξε ένα «εεεε» προς τους υπόλοιπους αλλά οι δράστες νόμισαν πως μιλούσε σε αυτούς.

 

@alert_news.gr

το βίντεο με τον δράστη που πυροβόλησε τα τρία θύματα στο Γκάζι #γκαζι #πυροβολισμοι #πυροβολισμοι_γκαζι #οπλο #gkazi #gazi #pirovolismos #astynomia #αστυνομια #κρητικοι_πυροβολισμοι #τραυματιας #ανθρωποκτονια

♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

 

Στα βίντεο και στις μαρτυρίες των αυτοπτών μαρτύρων αναζητά η αστυνομία τους δράστες της επίθεσης στο Γκάζι: Σε κρίσιμη κατάσταση οι τρεις τραυματίες [βίντεο]

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: