Νομικός Σύμβουλος και αντιπρόεδρος στον Ολυμπιακό αναλαμβάνει ο Αλέξης Κούγιας

File Photo: Ο δικηγόρος ΑΛέξης Κούγιας σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια Ναυπλίου. ΑΠΕ-ΜΠΕ /ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΜΠΟΥΓΙΩΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ




Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος θα εκπροσωπεί εφεξής την πειραϊκή ομάδα.

Σύμφωνα με την κοινοποίηση των «ερυθρόλευκων», ο γνωστός δικηγόρος (ποινικολόγος) αναλαμβάνει τη θέση του νομικού συμβούλου στην ΠΑΕ.

Επίσης, θα εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό στο συμβούλιο της Σούπερ Λίγκας με την ιδιότητα του αντιπροέδρου.

Η επικείμενη συνεργασία των δύο πλευρών είχε διαφανεί από την Δευτέρα (18/12), όταν ο κ. Κούγιας βρέθηκε στο γήπεδο των Σερρών για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση πρωταθλήματος του Πανσερραϊκού με τον πειραϊκό σύλλογο.

Ο Αλέξης Κούγιας γνωρίζει εκ των έσω το ελληνικό ποδόσφαιρο καθώς έχει πλούσια θητεία σε αυτό ως παράγοντας, θεωρείται δε βέβαιο ότι στον Ολυμπιακό θα συνεισφέρει και σε άλλα επίπεδα.

Σε ανακοίνωση της ερυθρόλευκης ΠΑΕ αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον κ. Αλέξιο Κούγια, ο οποίος αναλαμβάνει Νομικός Σύμβουλος της ομάδας μας.

Ο κύριος Κούγιας θα είναι και εκπρόσωπος της ομάδας μας στο συμβούλιο της Super League με την ιδιότητα του Αντιπροέδρου».

Ολυμπιακός: Πληροφορίες ότι επίκειται συνεργασία με τον Αλέξη Κούγια

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: