Ολυμπιακός: Πληροφορίες ότι επίκειται συνεργασία με τον Αλέξη Κούγια

File Photo: Ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΣΥΜΕΛΑ ΠΑΝΤΖΑΡΤΖΗ




Η φημολογία που αναπτύχθηκε το βράδυ της Δευτέρας (18/12), όταν ο Αλέξης Κούγιας εθεάθη στο γήπεδο των Σερρών για να παρακολουθήσει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Πανσερραϊκό, φαίνεται πως έχει ρεαλιστική βάση.

Οπ[ως σημειώνει η ηλεκτρονική έκδοση του Φωτός, αν και προς το παρόν από τον Ολυμπιακό δεν λένε το παραμικρό και δεν επιβεβαιώνουν τίποτα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρίσκεται προ των πυλών μία συνεργασία με τον Κούγια, η οποία ενδέχεται να είναι πολυεπίπεδη.

Να μην αρκεστεί δηλαδή μόνο στο νομικό κομμάτι, αλλά να έχει και θεσμικό ρόλο σε ό,τι έχει να κάνει με συνεδριάσεις του Δ.Σ. της Λίγκας κλπ.

Όλα αυτά, όμως, θα τα δούμε αν και εφόσον τις επόμενες μέρες οριστικοποιηθεί ότι ο Ολυμπιακός θα συνεργαστεί μαζί του, καταλήγει το δημοσίευμα.

Σε ανάλογη επιβεβαίωση της ρεαλιστικής βάσης του σεναρίου προχώρησε και ο έμπειρος ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Νικολακόπουλος, μιλώντας στον Σπορ FM.

Με πληροφορίες από Fosonline

Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ… καθάρισαν για τους Μπακς: Νέο ρεκόρ καριέρας για τον Γιάννη, έσπασε το φράγμα των 20.000 πόντων ο Ντέιμιαν [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: