Μία τραγωδία που αλλάζει τη ζωή της; Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν σε ειδική προβολή της σειράς «Expats», περπάτησαν χέρι με χέρι στο κόκκινο χαλί

epa11038123 Nicole Kidman poses for photographs as she arrives on the red carpet for a screening of the Prime Video series ‘Expats’ at Palace Verona Cinema in Sydney, Australia, 20 December 2023. EPA, BIANCA DE MARCHI AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT




Η Νικόλ Κίντμαν έρχεται αντιμέτωπη με μια τραγωδία που αλλάζει τη ζωή της στο πρώτο τρέιλερ της επερχόμενης δραματικής σειράς «Expats» του Amazon Prime Video, που βασίζεται στο μυθιστόρημα της Janice YK Lee του 1998 «The Expatriates».

Η Νικόλ Κίντμαν βάδισε στο κόκκινο χαλί στο Σίδνεϊ σε μια πρώτη προβολή της σειράς που σκηνοθέτησε η Λούλου Γουάνγκ. Η ηθοποιός από την Αυστραλία πρωταγωνιστεί και είναι συνεκτελεστική παραγωγός της δραματικής σειράς έξι μερών.

Η προβολή πραγματοποιήθηκε στον κινηματογράφο Palace Verona στο προάστιο Πάντινγκτον του Σίδνεϊ και ήταν μια από τις τελευταίες εκδηλώσεις στον θρυλικό κινηματογράφο που πρόκειται να κλείσει στις αρχές του 2024.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τα καλύτερα τραγούδια του 2023: Ο Έλτον Τζον αποκαλύπτει τη λίστα των 15 αγαπημένων του [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: