Είναι αυτή η γυναίκα 90 χρόνων; Εκθαμβωτική η Τζόαν Κόλινς στη σκηνή των βραβείων Emmy [video]

Arrivals - 75th Primetime Emmy Awards

epa11081034 Joan Collins arrives for the 75th annual Primetime Emmy Awards ceremony held at the Peacock Theater in Los Angeles, California, USA, 15 January 2024. The Primetime Emmys celebrate excellence in national primetime television programming. EPA/CAROLINE BREHMAN




Η Τζόαν Κόλινς (Joan Collins) έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές της εμφανίσεις στην 75η τελετή απονομής των βραβείων Emmy στο Λος ‘Αντζελες.

Η 90χρονη σταρ εμφανίστηκε μαζί με την πολυβραβευμένη ηθοποιό Ταράτζι Π. Χένσον (Taraji P. Henson) στη διάσημη σκηνή για να παρουσιάσουν το Βραβείο για την Εξαιρετική Σειρά Περιορισμένης Διάρκειας το οποίο απέσπασε η κωμωδία – υπαρξιακό δράμα «Beef» του Netflix.

  • Σημειώνεται ότι η Βρετανίδα ηθοποιός ήταν υποψήφια στα Emmy το 1984 για το εμβληματικό ρόλο της αδίστακτης «Αλέξις Κάρινγκτον Κόλμπι» στη «Δυναστεία», το οποίο δεν κέρδισε.

Λίγο νωρίτερα πόζαρε στο κόκκινο χαλί επιλέγοντας μία μάξι δημιουργία της Βρετανίδας σχεδιάστριας Jenny Packham, την οποία συνδύασε με σατέν γάντια στο ίδιο χρώμα. Ολοκλήρωσε το εντυπωσιακό της σύνολο με λαμπερά διαμαντένια κοσμήματα και ένα κόκκινο κραγιόν.

Συνοδευόταν από τον αγαπημένο σύζυγό της και διάσημο παραγωγό Πέρσι Γκίμπσον (Percy Gibson). Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στο Claridge’s του Λονδίνου στις 17 Φεβρουαρίου 2002.

Τα social media πήραν μάλιστα φωτιά με πολλούς να αναρωτιούνται πώς γίνεται να κρατιέται τόσο καλά στα 90 της και άλλους να σχολιάζουν ότι περισσότερο μοιάζει με 70αρα.

Οι θαυμαστές της λάτρεψαν την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί, με έναν να γράφει στο twitter: «Αν έτσι μοιάζει στο 90, καλύτερα να πάμε όλοι να πάρουμε ένα από τα βιβλία υγείας και ομορφιάς της».

Mε πληροφορίες

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: