Η Hellas Journal μεταξύ των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης απ’ όλο τον κόσμο, που προσκλήθηκαν στη χριστουγεννιάτικη εορτή του State Department

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Άντονι Μπλίνκεν με τον ιδρυτή και αρθρογράφο της ιστοσελίδας μας, Μιχάλη Ιγνατίου κατά τη διάρκεια του χριστουγεννιάτικου δείπνου που παρέθεσε στο State Department. Φωτογραφία Hellas Journal




Η ιστοσελίδα μας Hellas Journal είναι ένα από τα πλέον αποδεκτά και επιδραστικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ) στην Ουάσιγκτον.

Ο ιδρυτής και αρθρογράφος της ιστοσελίδας, Μιχάλης Ιγνατίου βρίσκεται πάντοτε στο επίκεντρο των πολιτικών εξελίξεων κυρίως σε ό,τι αφορά στην Ελλάδα, την Κύπρο και γενικότερα τα θέματα του Ελληνισμού και της Ομογένειας. Μαζί με τους άλλους ανταποκριτές είναι πάντα στην πρώτη γραμμή υποστήριξης των εθνικών θεμάτων της Ελλάδας και της Κύπρου.

Μια ακόμη απόδειξη του κύρους και της αποδοχής που απολαύει η ιστοσελίδα μας είναι ότι οι εκπρόσωποί της, τόσο η πρόεδρος και CEO Νίκη Γεωργάτου, όσο και ο ίδιος ο Μιχάλης Ιγνατίου συμμετείχαν ως επίσημοι προσκεκλημένοι του υπουργού Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Άντονι Μπλίνκεν στο ετήσιο χριστουγεννιάτικο δείπνο, που διοργανώνει στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ (State Department) για τους δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο.

Ο εμβληματικός δημοσιογράφος της Washington Post Μπομπ Γουντγουόρντ, εκ των ερευνητών του σκανδάλου Watergate, συνομιλεί με τον Μιχάλη Ιγνατίου Φωτογραφία Hellas Journal

Μόνο που από τους εκατοντάδες, γενικώς διαπιστευμένους, στη δείπνο προσκλήθηκαν μόλις 60, από μέσα που έχουν ιδιαίτερο κύρος και βαρύτητα στην ενημέρωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης.

Πρόκειται για μια αναγνώριση που η Hellas Journal δέχεται με ιδαίτερη χαρά, καθώς επιβραβεύει την αταλάντευτη προσπάθεια για έγκυρη και ακριβή ενημέρωση που διαξάγεται 365 ημέρες το χρόνο, 24/7.

Στο χριστουγεννιάτικο δείπνο ήταν προσκεκλημένοι πολύ γνωστοί Αμερικανοί δημοσιογράφοι των τηλεοπτικών δικτύων και των μεγάλων αμερικανικών εφημερίδων. Ο κ. Μπλίνκεν, που συνοδευόταν από τη σύζυγό του, είχε την ευκαιρία να ακούσει τις απόψεις των δημοσιογράφων για τα θέματα των χωρών που αντιπροσωπεύουν, ως ξένοι ανταποκριτές, στην αμερικανική πρωτεύουσα.

Είναι μια αναγνώριση που επίσης με χαρά αποδεχόμαστε και από το αναγνωστικό μας κοινό, το οποίο την επιβραβεύει με συνεχή άνοδο της αναγνωσιμότητας και της επιρροής της.

Hellas Journal

Επιστολή του Εντι Ζεμενίδη (ΗΑLC) προς τον Άντονι Μπλίνκεν: Αδικαιολόγητη η καθυστέρηση της διαδικασίας πώλησης των F-35 στην Ελλάδα

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: