Photo opportunity στην πορεία του Πολυτεχνείου για τον Στέφανο Κασσελάκη: Πήγε, είδε και απήλθε [video]

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέφανος Κασσελάκης, συμμετέχει στην πορεία για την 50η επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στη χούντα, Αθήνα, Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023. Με τη μεγάλη πορεία που ξεκίνησε από το Πολυτεχνείο και κατέληξε μπροστά από την πρεσβεία των ΗΠΑ, κορυφώνονται οι εορτασμοί της 50ης επετείου από την εξέγερση του ΠολυτεχνείουΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΛΕΣΙΔΗΣ




Στην πορεία για την 50η επέτειο από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, βρέθηκε για λίγη ώρα ο Στέφανος Κασσελάκης.

Γύρω στις 5.30 το απόγευμα ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε το παρών στην πορεία, μπαίνοντας στο μπλοκ του κόμματος.

Eκείνη τη στιγμή στο μπλοκ της νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, -που σημειωτέον είχε αρνηθεί να συμμετάσχει σε προεδρικές δραστριότητες περί τον εορτασμό του Πολυτεχνείου- ήταν η Ρένα Δούρου και στελέχη του κόμματος, όπως η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Δώρα Αυγέρη, η Ελένη Αυλωνίτου, ο Στέλιος Παππάς, ο Γιώργος Τσίπρας, ο Τρύφων Αλεξιάδης, ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αποχωρώντας από το μπλοκ, ο κ. Κασσελάκης χαιρέτισε τους αφού διήνυσε απόσταση μερικών δεδκάδων μέτρων αποχώρησε.

Nωρίτερα την Παρασκευή ο Στέφανος Κασσελάκης κατέθεσε στεφάνι για την επέτειο Πολυτεχνείου, στο μνημείο του ΕΑΤ-ΕΣΑ, στο Πάρκο Ελευθερίας, συνοδευόμενος από αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ.

Πορεία για το Πολυτεχνείο: Ενταση προς στιγμήν στη Σταδίου και φθορές σε ξενοδοχείο από ομάδα 10 ατόμων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: