Μετ’ εμποδίων λόγω καιρού η περιοδεία του Στέφανου Κασσελάκη στο Αιγαίο: «Φάγαμε πολύ ξύλο, αλλά είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες» [video

Φωτογραφία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα και εικονίζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανο Κασσελάκη, να περιηγείται στη Χώρα, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Πάρο, την Κυριακή 21 Απριλίου 2024. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ/STR




Στην Αστυπάλαια θα διανυκτερεύσει τη Δευτέρα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο οποίος πραγματοποιεί περιοδεία στα νησιά του Αιγαίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης έφτασε στο νησί νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες.

«6η στάση Αστυπάλαια. Για σήμερα εδώ θα διανυκτερεύσουμε. Δυστυχώς δε θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε την περιοδεία μας προς Χάλκη και Σύμη λόγω των καιρικών συνθηκών» σημειώνει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ σε ανάρτησή του στα social media.

Ο ίδιος απαντώντας στα περί «κρουαζιέρας» σημειώνει ότι «ίσως θα έπρεπε να πάρουμε μαζί μας τους “λαλίστατους” δημοσιολογούντες που λοιδορούν ως κρουαζιέρα, τον μοναδικό τρόπο διασύνδεσης των νησιών, για να κατανοήσουν το πραγματικό πρόβλημα. Εμείς πάλι είμαστε μαθημένοι στις φουρτούνες».

Παρά την ανατροπή των σχεδίων, ο κ. Κασσελάκης και το επιτελείο του δεν έχασαν το κέφι τους. Σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, το βράδυ της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν σε ταβερνάκι του νησιού και το έριξαν στο τραγούδι… με το «Bella Ciao», αλλά και το «Ήτανε μια φορά» του Νίκου Ξυλούρη.

Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, που έδειξε να απολαμβάνει τη βραδιά, παρότρυνε όσους βρέθηκαν στην παρέα του και έστησαν το αυτοσχέδιο γλέντι, να τραγουδούν πιο δυνατά το «Bella Ciao».

Μαζί με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ήταν φυσικά και ο στενός συνεργάτης του, Ευάγγελος Αποστολάκης.

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: