Οικονομία και υποκλοπές στην ατζέντα Κασσελάκη στις Βρυξέλλες: Σειρά συναντήσεων στον δρόμο προς τις ευρωεκλογές

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, εξέρχεται από τα γραφεία της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ), τη Δευτέρα 06 Νοεμβρίου 2023. ΑΠΕ-ΜΠΕ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΠΕΛΤΕΣ




Η οικονομία, η ανάπτυξη, και το σκάνδαλο των υποκλοπών, βρίσκονται στην ατζέντα των επαφών που θα έχει σήμερα στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης.

Ο κ. Κασσελάκης θα έχει σειρά συναντήσεων με τον Επίτροπο Οικονομίας Πάολο Τζεντιλόνι, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτικών Ελευθεριών, Δικαιοσύνης και Εσωτερικών Υποθέσεων (LIBE) του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και ευρωβουλευτή του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ισπανίας, Juan Fernando Lopez Aguilar.

Επίσης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ομάδας των Πρασίνων στο Ευρωκοινοβούλιο, Philippe Lamberts, τους συμπροέδρους της Ομάδας της Αριστεράς στο Ευρωκοινοβούλιο Martin Schirdewan και Manon Aubry και ευρωβουλευτές της Ομάδας.

Ο κ. Κασσελάκης το βράδυ της Τρίτης 7 Νοεμβρίου, συναντήθηκε με τους ευρωβουλευτές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Πηγές του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τις συναντήσεις Κασσελάκη με εκπροσώπους από τις τρεις προοδευτικές πολιτικές ομάδες του ευρωκοινοβουλίου σχολιάζουν ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επανεπιβεβαιώνει το ρόλο του κόμματος ως ηγέτιδας δύναμης της ευρωπαϊκής Αριστεράς με γέφυρες προς τις προοδευτικές δυνάμεις.

Και αυτός θα είναι και ο στόχος του ΣΥΡΙΖΑ στο δρόμο προς τις ευρωεκλογές να επαναφέρει στο προσκήνιο την πρόταση για μία μεγάλη Προοδευτική συμμαχία στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που θα βάλει φρένο στην κυριαρχία των συντηρητικών δυνάμεων και θα προωθήσει τη δημοκρατική επανίδρυση της Ευρώπης.

Πηγή: ertnews

Την απελευθέρωση του νεαρού Παλαιστίνιου διαδηλωτή ζητά το ΚΚΕ: «Απαράδεκτη ενέργεια» λέει ο Θανάσης Παφίλης

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: