Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου, στην Πρωινή Ζώνη: Ο Νετανιάχου δεν ακούει κανένα, ούτε τον Πρόεδρο Μπάιντεν, σκέφτεται μόνο την εκδίκηση… Και η κριτική στους τραπεζίτες! (video)

Ο Μιχάλης Ιγνατίου στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 με τον Γιάννη Σαραντάκο και τους παρουσιαστές Γιώργο Κακούση και Αννα Λιβαθηνού. Φωτογραφία από το Action24




Η ανυπακοή του πρωθυπουργού του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου απέναντι στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, ο οποίος παραμένει ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του Εβραϊκού Κράτους, είναι το πρώτο θέμα σε διεθνές επίπεδο.

Ο πόλεμος μεταξύ του Ισραήλ και της Χαμάς και οι εσωτερικές εξελίξεις στην Ελλάδα, και ειδικά το ερώτημα γιατί ο Στέφανος Κασσελάκης δεν πήγε στην εκδήλωση προς τιμή του “Πρωθυπουργού των Ιμίων”, Κώστα Σημίτη, απασχόλησαν, μεταξύ των άλλων, την κουβέντα του Μιχάλη Ιγνατίου με τον Γιάννη Σαραντάκο και τους παρουσιαστές της Πρωινής Ζώνης (στο κανάλι Action24), Άννα Λιβαθηνού και Γιώργο Κακούση.

Έγινε επίσης αναφορά στις δηλώσεις του κεντρικού τραπεζίτη, Γιάννη Στουρνάρα, ο οποίος ζήτησε περιορισμό των φοροαπαλλαγών, χωρίς όμως να προχωρήσει ο ίδιος καινα δώσει το καλό παράδειγμα, όπως τόνισε ο Ιγνατίου.

Ακολουθεί το βίντεο της συζήτησης στην Πρωινή Ζώνη του καναλιού Action24, στην οποία πρωταγωνιστούν η Άννα Λιβαθυνού και ο Γιώργος Κακούσης:

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Ο Ερντογάν βάζει μπροστά την απόκτηση των F-16 (video): Οι Αμερικανοί “χορεύουν” γύρω από τις λέξεις για την άρνηση της Τουρκίας να επικυρώσει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: