Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου στην Πρωινή Ζώνη: Ο Άντονι Μπλίνκεν σπεύδει ξανά στο Ισραήλ και σε γειτονικές χώρες, άγνωστο αν θα πάει στην ανυπάκουη Τουρκία (video)

Ο Μιχάλης Ιγνατίου στον τηλεοπτικό σταθμό Action24 με τον Γιάννη Σαραντάκο και τους παρουσιαστές της εκπομπής Πρωινή Ζώνη, Γιώργο Κακούση και Αννα Λιβαθηνού. Φωτογραφία από το Action24




Ο υπουργός Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Άντονι Μπλίνκεν τρέχει και δεν προλαβαίνει! Αποφάσισε να επισκεφθεί ξανά το Ισραήλ, μετά τις αναφορές για δολοφονίες αμάχων, και στη Λωρίδα της Γάζας και στο Ισραήλ.

Αυτό ήταν ένα από τα θέματα που περιλάμβανε η πρωινή κουβέντα του ανταποκριτή και αρθρογράφου της Hellas Journal, Μιχάλη Ιγνατίου με τον Γιάννη Σαραντάκο.

Και οι δύο μίλησαν στην εκπομπή Πρωινή Ζώνη του καναλιού Action24 με την Άννα Λιβαθηνού και τον Γιώργο Κακούση, για θέματα εσωτερικής και εξωτερικής πολιτικής.

Ένα βασικό ερώτημα που ετέθη στην κουβέντα τους ηταν εάν ο κ. Μπλίνκεν επισκεφθεί και την Τουρκία. Αυτό θα φανεί τα επόμενα 24ωρα και εφόσον η Τουρκική Εθνοσυνέλευση υπερψηφίσει την ένταξη της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε βίντεο:

Η διαφθορά είναι όχημα εκβιασμού των πολιτικών των χωρών, οι οποίες έχουν ανοιχτά θέματα, όπως π.χ. στο Αιγαίο και στην Κύπρο: Αθήνα και Λευκωσία να κτυπήσουν το “φαινόμενο”… (video)

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: