Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου, στην Πρωινή Ζώνη: Μία κακή και μία καλή εξέλιξη για την Κύπρο και την Ελλάδα… Και η άτακτη υποχώρηση του Νετανιάχου… (video)

Ο ανταποκριτής της Hellas Journal, του Action24 και του Omega Channel στο Λευκό Οίκο και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, Μιχάλης Ιγνατίου με τους παρουσιαστές της Πρωινής Ζώνης, Γιώργο Κακούση και Αννα Λιβαθηνού. Φωτογραφία από το Action24. Φωτογραφία via Action24




Η απαράδεκτη δήλωση του αναπληρωτή εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ (ΕΔΩ) για την κατοχή της Κύπρου και η αποχώρηση της Αμάντα Σλόατ (ΕΔΩ) από τη σημαντική θέση που κατείχε στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας του Λευκού Οίκου, προηγούνται στην επικαιρότητα σε ότι αφορά τις σχέσεις της Ελλάδας και της Μεγαλονήσου με την υπερδύναμη.

Αυτά και άλλα θέματα συζήτησε ο Μιχάλης Ιγνατίου, διαπιστευμένος ανταποκριτής στο Λευκό Οίκο και το Στέιτ Ντιπάρτμεντ της ιστοσελίδας μας Hellas Journal, στην Πρωινή Ζώνη του καναλιού Action24, με την Άννα Λιβαθυνού και τον Γιώργο Κακούση.

Ανέλυσε και τα νέα δεδομένα στη Μέση Ανατολή με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου για τις “ανθρωπιστικές παύσεις” (ΕΔΩ), αλλά και την υποχώρηση του Μπενιαμίν Νετανιάχου (ΕΔΩ) από την ανακοίνωση του για την κατοχή της Λωρίδας της Γάζας.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την ανάλυση του Μιχάλη Ιγνατίου:

 

ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ ΕΔΩ
ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΜΥΝΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΕΔΩ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΝΩΜΕΣ ΕΔΩ και τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΔΩ

Η ανταπόκριση του Μιχάλη Ιγνατίου στα δελτία ειδήσεων του Action24 και του Omega (videos): Μεγάλη εξέλιξη η συμφωνημένη παύση του πολέμου, αλλά το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξει…

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: