Αλλάζει πάλι ρότα στο πρωινό του πρόγραμμα ο ΣΚΑΪ: Επιστρέφει στην ενημέρωση: Άγνωστη η τύχη για Σκορδά και Μπακοδήμου

Photo via Skai




Απόφαση να αλλάξει την πρωινή του ζώνη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν φαίνεται πως έχει πάρει ο ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, το κανάλι σκοπεύει να επαναφέρει την ενημέρωση στο σύνολο της πρωινής του ζώνης, τόσο τις καθημερινές, όσο και στο Σαββατοκύριακο. Αυτό βέβαια, αυτόματα, γεννά κάποια μεγάλα ερωτηματικά, καθώς σε αυτή τη ζώνη βρίσκονται τα τελευταία χρόνια δύο σημαντικές κυρίες της ψυχαγωγίας, η Φαίη Σκορδά και η Μαρία Μπακοδήμου.

Όσον αφορά στην περίπτωση της Μαρίας Μπακοδήμου, παρουσιάστρια και κανάλι έχουν εδώ και αρκετό καιρό πάρει τις αποστάσεις τους. Η Μαρία Μπακοδήμου έχει δεχτεί ήδη προτάσεις από άλλα κανάλια και θεωρείται πως βρίσκεται πολύ κοντά στην επιστροφή της στον όμιλο Star – Alpha.

Με την Φαίη Σκορδά τα πράγματα μοιάζουν λίγο πιο περίπλοκα. Καταρχάς, εκκρεμεί η συνάντηση της παρουσιάστριας με τον ΣΚΑΪ, ώστε να ανοίξουν και οι δύο πλευρές τα χαρτιά τους, να φανερώσουν τις διαθέσεις τους και να αναζητήσουν -αν υπάρχει- κοινό τόπο συνεργασίας. Παρ’, όλα αυτά, έτσι όπως δείχνει να διαμορφώνει τις ζώνες του ο σταθμός για την επόμενη χρονιά, τα περιθώρια στενεύουν.

Πιο συγκεκριμένα, η μεσημεριανή ζώνη συνεχίζει ως έχει με Μάρκο Σεφερλή, Χρήστο Φερεντίνο και My Style Rocks, ενώ περιορισμένα είναι τα πράγματα και στην prime time ζώνη. Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά αυτή τη στιγμή για τις τελικές αποφάσεις. Όμως, οι πληροφορίες που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι αυτές και προέρχονται από πολύ συγκεκριμένες κατευθύνσεις.

Οι φήμες και τα σενάρια για την Φαίη Σκορδά, πάντως, δίνουν και παίρνουν τους τελευταίους μήνες, καθώς μιλάμε για ένα από τα πιο σημαντικά ονόματα της ψυχαγωγίας. Κάποιες από τις προσεγγίσεις που έχουν γίνει στην παρουσιάστρια από άλλα κανάλια, μάλιστα, φαίνεται ότι είναι πολύ θερμές…

πηγή zappit

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: