Επικό αυτοτρολάρισμα των 80ρηδων Rolling Stones: Η νέα περιοδεία τους στις ΗΠΑ θα έχει χορηγό την Αμερικανική Ένωση Συνταξιούχων [videos]

Rolling Stones Yellow Logo pre-show 14 August 2019 wikimedia.org




Ονομάστε το συμπάθεια για τους ηλικιωμένους ή αλλιώς επικό αυτοτρολάρισμα. Οι αρνούμενοι να βρουν στη σύνταξη Rolling Stones θα συνεχίσουν τις συναυλίες τους και το 2024 σε μια περιοδεία που υποστηρίζεται από την Άμερικανική ένωση Συνταξιούχων.

Η AARP είναι ο μεγαλύτερος, μη κερδοσκοπικός, μη κρατικός οργανισμός στις ΗΠΑ αφιερωμένος στην ενδυνάμωση των Αμερικανών από 50 ετών και άνω , για να επιλέγουν πώς θα ζουν καθώς θα γερνούν, όπως λένε χαρακτηριστικά οι ίδιοι.

Σωστά. Ο ήδη 80 ετών Μικ Τζάγκερ, ο Keith Richards, που γίνεται 80 στις 18 Δεκεμβρίου. και ο Ronnie Wood, 76 ετών, ήρθαν σε συμφωνια με το AARP, το όργανο που κάποτε ήταν γνωστό ως American Association of Retired Persons, για να χρηματοδοτήσει την περιοδεία τους, «Stones Tour ’24 Hackney Diamonds», που ξεκινά στις 28 Απριλίου από το Χιούστον.

Το δίμηνο οδοιπορικό -το οποίο περιλαμβάνει ένα σόου στο New Orleans Jazz Fest στις 2 Μαΐου και μια στάση στο MetLife Stadium στο East Rutherford, New Jersey, στις 23 Μαΐου, πριν ολοκληρωθεί στη Σάντα Κλάρα της Καλιφόρνια, στις 17 Ιουλίου-  αποτυπώνεται στο νέο άλμπουμ των Stones “Hackney Diamonds”.

Το συγκρότημα κυκλοφόρησε το πρώτο του LP πρωτότυπου υλικού μετά το “A Bigger Bang” του 2005 – και το πρώτο του μετά τον θάνατο του αγαπημένου ντράμερ Charlie Watts το 2021 – τον Οκτώβριο.

Αναλογιζόμενος τα 18 χρόνια από το τελευταίο τους άλμπουμ με νέο υλικό τον Σεπτέμβριο, ο Jagger είπε ειρωνικά: «Ήμασταν πολύ τεμπέληδες».

Αλλά, πρόσθεσε, «Δεν θέλαμε να κάνουμε έναν δίσκο έτσι για να τον βγάλουμε… Πριν μπούμε [για να κάνουμε το «Hackney Diamonds»], είπαμε όλοι, «Πρέπει να κάνουμε έναν δίσκο όπου πραγματικά θα αγαπάμε τον εαυτό μας..Σε άλλους μπορεί να αρέσει, σε άλλους μπορεί όχι. Αλλά πρέπει να πούμε ότι είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό».

Το “Hackney Diamonds” κυκλοφόρησε σε ένα γεμάτο αστέρια πάρτι στο Racket club της Νέας Υόρκης, όπου οι Stones έπαιξαν ένα σετ επτά τραγουδιών που περιελάμβανε τα κλασικά όπως το “Sshattered” και “Tumbling Dice” καθώς και νέα τραγούδια “Angry”, ” Whole Wide World» και «Bite My Head Off».

Στο Rock & Roll Hall of Famers συμμετείχε ακόμη και η Lady Gaga στο “Sweet Sounds of Heaven”, με το προτελευταίο κομμάτι “Diamonds”.

«Αυτή είναι η πρώτη συναυλία που έχουμε κάνει εδώ εδώ και πολύ καιρό», είπε ο Τζάγκερ παίζοντας στην ασυνήθιστα μικρή (για αυτόν) σκηνή στην Τσέλσι.

Αλλά οι Stones – οι οποίοι έπαιξαν για τελευταία φορά στη Βόρεια Αμερική στην περιοδεία τους No Filter το 2021, ενώ έπαιξαν σε όλη την Ευρώπη στην περιοδεία τους Sixty το 2022  και θα επιστρέψουν στις μεγάλες σκηνές που έχουν συνηθίσει το 2024.

Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία πληροφορία ακόμη εάν θα υπάρξουν εκπτώσεις σε αυτά τα εισιτήρια.

Τα προνόμια για τα μέλη του AARP

Τα μέλη του AARP αποκτούν έγκαιρη πρόσβαση στα εισιτήρια STONES TOUR ‘24 HACKNEY DIAMONDS. Η προπώληση ξεκινά στις 10 π.μ. τοπική ώρα στις 29 Νοεμβρίου έως τις 10 μ.μ. τοπική ώρα στις 30 Νοεμβρίου, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Υπάρχει όριο 8 εισιτηρίων

Με πληροφορίες από nypost.com 
Ελλάδα Αθήνα 

Γραβάτα με την ελληνική σημαία φόρεσε ο Κάρολος: Στην υποδοχή του προέδρου της Ν. Κορέας στο Λονδίνο * Tην ίδια με τον Μπάιντεν [photos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: