Χρόνια πολλά Κιθ Ρίτσαρντς! Ο θρυλικός κιθαρίστας των Rolling Stones έγινε 80 χρόνων και έκλεισε 40 χρόνια γάμου

FILE PHOTO: Guitarist Keith Richards of the British band The Rolling Stones perform, during the Waldbuehne concert venue, in Berlin, Germany, 03 August 2022. The Stones already played venues in Munich and Gelsenkirchen during their ‘Sixty’ jubilee tour. EPA/CLEMENS BILAN




Ο Κιθ Ρίτσαρντς γιόρτασε τα 80α γενέθλιά του και την 40η επέτειο γάμου του, καθώς ο  κιθαρίστας των Rolling Stones έγινε 80 ετών χθες Δευτέρα και συμπλήρωσε επίσης 40 χρόνια γάμου με τη σύζυγό του, Πάτι Χάνσεν.

Οι Rolling Stones τίμησαν τον Richards με ένα αφιέρωμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Χρόνια πολλά στον έναν και μοναδικό @officialKeef! Σου ευχόμαστε τις πιο ξεχωριστές μέρες Keith! Συνέχισε να ροκάρεις» αναφέρει η ανάρτηση.

Ανάμεσα στις άπειρες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με χρονια πολλά στον θρυλικό Κιθ, ο Slash ευχήθηκε επίσης στον Άγγλο κιθαρίστα και ιδρυτικό μέλος των Rolling Stones για τα γενέθλιά του διαδικτυακά. «Happy Birthday #KeithRichards» έγραψε ο κιθαρίστας των Guns N’ Roses στο Instagram.

Ο ίδιος ο Ρίτσαρντς γιόρτασε την 40η επέτειό του με την Χάνσεν κοινοποιώντας μια φωτογραφία από τον γάμο τους το 1983, ο οποίος τελέστηκε στα 40α γενέθλιά του.

«Για την Πατρίσια, ευτυχισμένη 40η επέτειο! Σ ‘αγαπώ» έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης.

Ο Ρίτσαρντς έχει δύο κόρες, τη Θιοντόρα και την Αλεξάντρα με την Χάνσεν. Με την Ανίτα Πάλενμπεργκ απέκτησε τρία παιδιά, τον Μάρλον, την Άντζελα και τον αείμνηστο Τάρα.

Οι Rolling Stones θα προωθήσουν το νέο τους άλμπουμ «Hackney Diamonds» με νέα περιοδεία που θα αρχίσει στις 28 Απριλίου από το Χιούστον.

 

Mε πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Η Νταϊάνα «πουλάει» ακόμα: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ έκανε φόρεμά της που πωλήθηκε σε δημοπρασία έναντι 1,1 εκατ. δολαρίων

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: