Έλον Μασκ κατά των διαφημιστών που φεύγουν από το “Χ”: «’Αντε γ@μ…είτε»* Τι φοβάται για την τεχνητή νοημοσύνη [video]

US tech entrepreneur Elon Musk, owner of Tesla, SpaceX and X, reacts as he attends a conversation event with British Prime Minister Rishi Sunak (unseen) in central London, Britain, 02 November 2023. EPA/TOLGA AKMEN / POOL




Βαρείς χαρακτηρισμούς επεφύλαξε στους διαφημιστές που αποσύρουν από το Χ (πρώην Twitter) τα προϊόντα τους, ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας, Ίλον Μάσκ.

Σε εκδήλωση στη Νέα Υόρκη ο ιδιοκτήτης του Χ επιτέθηκε στην Disney και άλλες μεγάλες εταιρείες που αποφάσισαν να αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από την πλατφόρμα, λόγω κάποιων σχολίων του Μασκ σε αναρτήσεις, που θεωρήθηκαν αντισημιτικά.

Ο Μασκ όταν ρωτήθηκε γι αυτό, εμφανώς εκνευρισμένος είπε «μην διαφημίζεστε. Αν κάποιος επιχειρήσει να με εκβιάσει με τις διαφημίσεις, να με εκβιάσει με χρήματα, άντε γ@μ…είτε».

Απευθυνόμενος μάλιστα, προσωπικά προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Disney, Μπομπ Ίγκερ, πρόσθεσε, γελώντας: «Γεια σου Μπομπ, αν είσαι στο κοινό». Η Disney έχει σχολιάσει προς το παρόν τη δήλωση Μασκ.

Ο Έλον Μασκ, Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της SpaceX και ιδιοκτήτης του X (πρώην Twitter), λέει ότι το εν εξελίξει μποϊκοτάζ από τους διαφημιστές θα μπορούσε να «σκοτώσει την εταιρεία».

«Αυτό που πρόκειται να κάνει αυτό το διαφημιστικό μποϊκοτάζ είναι ότι θα σκοτώσει την εταιρεία», δήλωσε ο Μασκ την Τετάρτη. «Και όλος ο κόσμος θα μάθει ότι αυτοί οι διαφημιστές σκότωσαν την εταιρεία».

Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να γίνει πιο επικινδυνη από πυρηνική βόμβα

Επίσης, ο Μασκ εξέφρασε την βαθύτατη ανησυχία του για την Τεχνητή νοημοσύνη (ΑΙ), λέγοντας χαρακτηριστικά ότι μπορεί να είναι πιο επικίνδυνη από μια πυρηνική βόμβα.

«Το δαχτυλίδι της εξουσίας μπορεί να διαφθείρει», είπε για τον Άλτμαν είπε ο Ίλον Μασκ που ήταν ένας από τους συνιδρυτές της OpenAI και πρόσθεσε: «Ανησυχώ πολύ ότι υπάρχει κάποιο… επικίνδυνο στοιχείο της τεχνητής νοημοσύνης», υπέθεσε. Η τεχνητή νοημοσύνη, είπε, μπορεί να γίνει πιο επικίνδυνη «από μια πυρηνική βόμβα».

Με πληροφορίες από FT

 

Οι διαφημίσεις κρυπτονομισμάτων έφεραν μπλεξίματα στον Ρονάλντο: Μαζικές μηνύσεις από επενδυτές που θεωρούν ότι «τους κορόιδεψε»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: