Black Friday: Ουρές στα μαγαζιά για φθηνά ψώνια σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λάρισα

Βιτρίνα καταστήματος στο κέντρο της Κορίνθου, κατά τη διάρκεια της Black Friday, Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023. Τριήμερο προσφορών Black Friday ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΒΑΣΙΛΗΣ ΨΩΜΑΣ




Τις προσφορές της Black Friday έσπευσε να αξιοποιήσει αρκετός κόσμος στα μαγαζιά σήμερα, σύμφωνα με τα πρώτα ρεπορτάζ για την κίνηση των καταστημάτων σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Λάρισα.

Στο πνεύμα της μέρας μάλιστα φαίνεται πως βρέθηκαν και  επιχειρήσεις που δεν έχουμε συνηθίσει να λαμβάνουν μέρος στον εμπορικό αυτό θεσμό όπως εταιρείες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας ή ταξιδιωτικά γραφεία.

  • Η Ερμού στο κέντρο της Αθήνας γέμισε από νωρίς από κόσμο που κοιτούσε τις βιτρίνες, έμπαινε στα καταστήματα και σύγκρινε τιμές προκειμένου να εκμεταλλευθεί την καλύτερη προσφορά. Μάλιστα σε ορισμένα καταστήματα δεν έλειψαν και οι ουρές.

Σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, αρκετός κόσμος είχε σχηματίσει ουρές έξω από κατάστημα αθλητικής ένδυσης πριν από την έναρξη του ωραρίου. Οι περισσότεροι νεαρής ηλικίας, περίμεναν στην ουρά για το κυνήγι των προσφορών, όπως μετέδωσε το thesstoday.

Παρόμοιες εικόνες εκτυλίχθηκαν σε καταστήματα γνωστής αλυσίδας στο κέντρο της Αθήνας και στη Λάρισα. Βίντεο, που πόσταραν στο TikTok από τη θεσσαλική πόλη, φαίνεται κόσμος να περιμένει να ανοίξει το κατάστημα για να μπει μέσα.

Σύμφωνα πάντως με τα πρώτα στοιχεία, αρκετοί ήταν αυτοί που προτίμησαν τις ηλεκτρονικές αγορές.

@tsinouli #blackfriday #blackfridaydeals #zara #shopping #shoppingaddict ♬ Funny Song – Funny Song Studio & Sounds Reel

Με πληροφορίες από Skai, ΕΡΤ, tiktok

Κακοκαιρία-«εξπρές» το Σάββατο: Τσουχτερό κρύο, άνεμοι έως 10 μποφόρ και χιόνια σε βόρεια Ελλάδα-Ήπειρο [videos]

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: