Τέλος από την Εθνική ο Ιτούδης: Φαβορί για τον πάγκο ο Βασίλης Σπανούλης

ΦΙΛΕ ΠΗΟΤΟ Ο προπονητής της Εθνικής μπάσκετ Δημήτρης Ιτούδης στον αγώνα της Eλλάδας με την Γερμανία. Photo via ert




Σε αναζήτηση προπονητή βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες η Εθνική ομάδα, μετά την συνάντηση του προέδρου της ομοσπονδίας Βαγγέλη Λιόλιου με τον Δημήτρη Ιτούδη , στο πλαίσιο της οποίας οριστικοποιήθηκε η κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους.

Το πρωί της Παρασκευής (08/09) και πριν πετάξει για την Κωνσταντινούπολη ώστε να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στην Φενερμπαχτσέ, ο 52χρονος Βεροιώτης τεχνικός (ανήμερα των γενεθλίων του) συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Βαγγέλη Λιόλιο και σε άριστο κλίμα συμφώνησαν να λύσουν κοινή συναινέσει την συνεργασία τους.

Μετά το «βελούδινο διαζύγιο» με τον Δημήτρη Ιτούδη, ο ισχυρός άνδρας της ΕΟΚ και οι συνεργάτες του θα έχουν ένα σεβαστό χρονικό διάστημα ώστε να θέσουν σε εφαρμογή το πλάνο αντικατάστασής του,με τον Βασίλη Σπανούλη να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Θυμίζουμε την ενημέρωση της ομοσπονδίας, για την συνάντηση Λιόλιου – Ιτούδη που προηγήθηκε:

«Οι δύο άνδρες έκαναν σε άριστο κλίμα τον απολογισμό των πεπραγμένων του φετινού καλοκαιριού, συζητώντας με λεπτομέρειες όλη την πορεία από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι τον τελευταίο αγώνα.

Αυτό που αμφότεροι επισήμαναν και στο οποίο στάθηκαν, είναι ότι η Εθνική Ομάδα είναι αυτή που πρέπει να συνεχίσει να ενώνει τους Ελληνες φιλάθλους και να διατηρήσει τη φιλοσοφία και τη στόχευση, που έμπρακτα φάνηκε ότι υπηρετεί, παράλληλα με την αγωνιστική της προσπάθεια».

Με πληροφορίες από ertsports.gr Gazetta
Ελλάδα Αθήνα 

Καταστρέφοντας το παγκόσμιο ποδόσφαιρο: Οι τέσσερις μεγαλύτερες ομάδες της Σαουδικής Αραβίας έχουν τον ίδιο ιδιοκτήτη, το κράτος

 

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: