Στη Βοστώνη ο Γεραπετρίτης: Ομιλίες σε Harvard και Tufts-Συνάντηση με τον Μάικλ Δουκάκη και ομογενείς επιστήμονες

FILE PHOTO Ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΟΡΕΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ




Ο Υπουργός Εξωτερικών, Γιώργος Γεραπετρίτης, μετά την ολοκλήρωση της συμμετοχής του στην Εβδομάδα Υψηλού Επιπέδου της 78ης Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, μετέβη στη Βοστώνη,  όπου θα συμμετάσχει, τη Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου, ως κεντρικός ομιλητής, σε εκδήλωση του Κέντρου Ευρωπαϊκών Σπουδών του Πανεπιστημίου Harvard.

Ο κ. Γεραπετρίτης, την ίδια ημέρα, θα συμμετάσχει, επίσης, σε συζήτηση με ακαδημαϊκούς και φοιτητές της Σχολής Δικαίου και Διπλωματίας Fletcher του Πανεπιστημίου Tufts.

O Υπουργός Εξωτερικών σήμερα, Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, θα συναντήσει τον πρώην Κυβερνήτη της Μασαχουσέτης, Michael Dukakis.

Θα έχει, στη συνέχεια, επαφές με ελληνικής καταγωγής ερευνητές και επιστήμονες, ενώ στο Τεχνολογικό Ινστιτούτο Μασαχουσέτης (ΜΙΤ) θα συναντήσει Έλληνες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της καινοτομίας και των νεοφυών επιχειρήσεων. Ο κ. Γεραπετρίτης θα έχει, τέλος, επαφές με εκπροσώπους της ελληνικής Ομογένειας.

Εργα άμεσης αποκατάστασης και μεσοπρόθεσμα για τη Θεσσαλία ύψους 680 εκατ ευρώ-Την Τετάρτη κατατίθεται το Αναθωρημένο Σχέδιο Ελλάδα 2.0

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: