O… «αυτόχειρας» ζούσε τελικά στην Ελλάδα: Εξαφανισμένος επί δέκα χρόνια Ιταλός εντοπίστηκε στην Πάτρα

Η σύζυγος του «δήθεν αυτόχειρα»Στιγμιότυπο από βίντεο της RAI




Μια εντυπωσιακή αποκάλυψη που κάνει τον γύρο του ιταλικού διαδικτύου έφερε στο φως τηλεοπτική εκπομπή της Rai, η οποία ασχολείται με υποθέσεις ανθρώπων που έχουν εξαφανιστεί.

Ο λόγος για τον Ιταλό Αντάμο Γκουέρα, 55 ετών που είχε εξαφανιστεί πριν δέκα χρόνια αφήνοντας στους γονείς του ένα γράμμα στο οποίο έγραφε ότι επρόκειτο να θέσει τέλος στη ζωή του, αλλά από ό,τι απεδείχθη ζούσε (και) ζει υγιέστατος στη Πάτρα.

 

«Γειά σας μαμά και μπαμπά. Δεν έχω πολλά λόγια να σας πω, αλλά δυστυχώς τα πράγματα πήγαν πάντα άσχημα. Θα προσπαθήσω να κάνω το τελευταίο αυτό βήμα με τον σωστό τρόπο για να μην ζήσετε και τον πόνο της κηδείας μου. Ήρθε η στιγμή να βάλω τη λέξη τέλος», είχε γράψει στο γράμμα του.

 

Ο Γκουέρα, ήταν παντρεμένος και πατέρας δυο μικρών παιδιών που μεγάλωσαν στην Ίμολα της βόρειας Ιταλίας. Όλα αυτά τα χρόνια, η γυναίκα του συνέχισε να τον ψάχνει και οι εισαγγελείς εξακρίβωσαν ότι είχε εγκαταλείψει το αυτοκίνητό του στην Ανκόνα, όπου είχε αγοράσει και ένα εισιτήριο του φέρι-μποτ με προορισμό την Ελλάδα.

 

Τώρα, οκτώ χρόνια αφότου η υπόθεσή είχε μπει στο αρχείο, απεσταλμένος της εκπομπής της ιταλικής δημόσιας τηλεόρασης Rai εντόπισε τον άνδρα, ζωντανό και απολύτως υγιή, στην Πάτρα, όπου φαίνεται ότι ζει μόνιμα.

Ο πενηνταπεντάχρονος προσπάθησε να ζητήσει, μάλιστα, από τον απεσταλμένο της εκπομπής «να τον ξεχάσει» και να μην μεταδώσει την είδηση.

Η σύζυγος του «δήθεν αυτόχειρα» είδε το βίντεο και τον αναγνώρισε και παρά την έκπληξη και την στεναχώρια της, ευχαρίστησε τους υπεύθυνους της εκπομπής έρευνας. «Δεν είναι άνδρας, δεν είναι πατέρας», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέλος, ο Γκουέρα πρόσφατα είχε ζητήσει με αίτησή του να γραφτεί στα μητρώα των Ιταλών πολιτών που διαμένουν μόνιμα στο εξωτερικό.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ, Θ. Ανδρεάδης Συγγελάκης
Ρώμη, Ιταλία

Ναόμι Κάμπελ: Σκότωνα τον εαυτό μου με ναρκωτικά και αλκοόλ * Αποκαλύψεις θλίψης από την «γαζέλα» της πασαρέλας

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: