Νέες μυστικές κασέτες της πριγκίπισσας Νταϊάνα: Ο Κάρολος «απογοητεύτηκε» όταν γεννήθηκε ο Χάρι – ακούγεται να λέει – επειδή «ήθελε κορίτσι» [videos]

FILE PHOTO: Η Νταϊάνα και ο Κάρολος τον Μάιο του 1990. EPA, LASZLO VARGA




Για πρώτη φορά στο φως της δημοσιότητας ύστερα από 20 και πλέον χρόνια κασέτες που είχε ηχογραφήσει η πριγκίπισσα Νταϊάνα και στις οποίες υποστηρίζει ότι ο νυν βασιλιάς και τότε πρίγκηπας Κάρολος δήλωνε «απογοητευμένος» όταν γεννήθηκε ο πρίγκιπας Χάρι επειδή «ήθελε κορίτσι».

Οι κασέτες ηχογραφήθηκαν από την Νταϊάνα τη δεκαετία του 1990, κατά τη διάρκεια των συνομιλιών της με τον βιογράφο της Άντριου Μόρτον για το  βιβλίο μπεστ σέλερ “Diana: Her True Story” (Νταϊάνα: Η Αληθινή της Ιστορία).

  • Αποσπάσματα από τα ηχητικά τα οποία πρόκειται να προβληθούν σε επερχόμενο ντοκιμαντέρ, έχουν κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ.

Η Νταϊάνα υποστηρίζει ότι ο Κάρολος είπε στη θετή μητέρα της Ρέιν Σπένσερ στη βάφτιση του πρίγκιπα Χάρι το 1984:

  • «Είμαστε τόσο απογοητευμένοι, θέλαμε ένα κορίτσι». Αντιδρώντας, η κόμισσα Σπένσερ «του το ξέκοψε» και του είπε ότι «πρέπει να καταλάβεις ότι είσαι τυχερός που έχεις παιδί», προσθέτει στην αφήγησή της  η Νταϊάνα.

Η κυκλοφορία των ηχογραφήσεων θα μπορούσε να είναι ιδιαίτερα επιβαρυντική για τον βασιλιά Κάρολο επειδή έρχονται μόλις μια εβδομάδα πριν από την πρώτη επέτειο του θανάτου της μητέρας του, της βασίλισσας Ελισάβετ Β’.

Το επερχόμενο ντοκιμαντέρ, το οποίο αποκαλύφθηκε στο Good Morning America, την πρώτη εκπομπή του αμερικανικού δικτύου ABC, αποτελεί συνέχεια της παραγωγής του 2017 Diana: In Her Own Words.  

Έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στο Disney + στις αρχές του επόμενου έτους.

Τόσο ο Χάρι όσο και η Μέγκαν έχουν δώσει στο παρελθόν συνεντεύξεις στο GMA του ABC.

Ο Τομ Τζένινγκς, παραγωγός τόσο του ντοκιμαντέρ του 2017 όσο και του επερχόμενου, είπε στο ABC:

«Όταν βγήκε η πρώτη ταινία, οι άνθρωποι ενθουσιάστηκαν γιατί δεν είχαν ακούσει την Νταϊάνα να μιλάει έτσι πριν».

Και πρόσθεσε: «Είναι ένα στυλ αφήγησης που είναι πολύ δύσκολο να το κάνεις, αλλά νομίζω ότι είναι ό,τι πιο κοντινό στην αλήθεια μπορείς να βρεις γιατί τίποτα δεν σε εμποδίζει. 

«Είναι σημαντικό ως μέρος της κληρονομιάς της Νταϊάνα να επιτρέψουμε να ακουστούν περισσότερες από αυτές τις κασέτες».

Και μίσος για την μητριά…

Ένα άλλο απόσπασμα αποκαλύπτει το μίσος της Νταϊάνα για τη θετή μητέρα της. Ακούγεται να λέει:

«Ήμουν τόσο θυμωμένη. Της είπα: ‘’Σε μισώ τόσο πολύ. Να ήξερες πόσο σε μισούσαμε όλοι για αυτό που έκανες. Κατέστρεψες το σπίτι μας, ξόδεψες τα λεφτά του μπαμπά’’. Είπα ό,τι μπορούσα και η Ρέιν είπε: ‘’Δεν έχεις ιδέα πόσο πόνο προκάλεσε η  μητέρα σου στον πατέρα σου’’. Είπα, “Πόνος, Ρέιν; Αυτή είναι μια λέξη με την οποία δεν ξέρεις καν πώς να σχετιστείς.” “Στη δουλειά μου και στο ρόλο μου, βλέπω ανθρώπους να υποφέρουν όπως δεν έχεις ξαναδεί. Και αυτό το λες πόνο;” Είπα, “έχεις πολλά να μάθεις.”

Η πριγκίπισσα έχει κάνει ηχογραφήσεις διάρκειας επτά ωρών,ενώ ήταν ακόμη παντρεμένη με τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος ήταν τότε πρίγκιπας της Ουαλίας. Ωστόσο, δεν ακούστηκαν όλες οι ηχογραφήσεις στο ντοκιμαντέρ του 2017.

Η νέα παραγωγή αναμένεται να βγει στον «αέρα» στις αρχές του 2024.

Με πληροφορίες από The Daily Mail

Ο σερ Ντέιβιντ Ατένμπορο στα 97 του χρόνια επιστρέφει στη μικρή οθόνη: Θα παρουσιάσει το τελευταίο μέρος του «Planet Earth»

Ακολουθήστε τη HELLAS JOURNAL στη NEWS GOOGLE

Hellasjournal - Newsletter


%d bloggers like this: